2777
2789
عنوان

قلبم خیلی شکسته

312 بازدید | 17 پست

سلام. من ۱ سال با یه نفر رابطه داشتم خیلی همو دوست داشتیم قصدمون ازدواج بود جدی بود:) رابطه کات شد. الان ۷ ماه میشه که دیگه باهم نیستیم. مقصر هم خودم بودم ولی خیلی معذرت خواهی کردم نشد.

میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری با چه دعایی یا هرچی بشه برش گردوند. خیلی قلبم شکسته لطفا کمک کنید اگه اطلاعاتی دارین.💔

حاضرم دنیامو بدم برگرده فقط😔😔 نگید فراموشش کن‌ راهکار بگید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی صحبت کردم... میگه نمیشه

جاتو پرکرده ولش کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چرا میخواین تو کار خدا دخالت کنین ؟ شاید اون فرد مناسب شما نیست من خودم دیر متوجه این موضوع شدم ولی لطفا شما اینکارو نکنین با خودتون .. حیفین بخدا 

شاید خدا ی برنامه ی دیگ ای داره واستون 

ولی ذکر یا ودود رو ۱۰۰۰ بار بگین و سوره ضحا رو هم ۱۱ بار بخونین .. راجب سوره ضحا تو نت سرچ کنین راهنمایی تون میکنه که چیکار کنین ولی بدونین اینا فقط واسطه س و تا خدا نخواد اگ صد تا از اینا رو هم بخونی نمیشه .. ببین این راهی هستش ک من رفتم و تجربه خودمو خواهرانه باهات در میون گذاشتم 

اولش واسه برگشتنش خودمو ب آب و آتیش زدم ولی دیدم نمیشه .. ناامید شدم ولی بعد از گذر زمان خدا ی پسر مهربون و مناسب و سر راهم قرار داد 

چرا میخواین تو کار خدا دخالت کنین ؟ شاید اون فرد مناسب شما نیست من خودم دیر متوجه این موضوع شدم ولی ...

مرسی از راهنماییت. ولی من خیلی وابسته شدم. نباید اینکارو با من میکرد. کاش بمیرم تنها آرزوم مرگه الان

مرسی از راهنماییت. ولی من خیلی وابسته شدم. نباید اینکارو با من میکرد. کاش بمیرم تنها آرزوم مرگه الان

درکت میکنم عزیزم ولی ناامید نشو و از خدا طلب آرامش کن 

واگزارش کن ب خدا و به زندگیت برس