2777
2789

بچه ها من قصد دارم الان که بچه دومم از آب و گل دراومده برم بعد عید ثبت نام رانندگی،بی اندازه علاقه دارم و تا حد کمی هم بلدم ینی جاهای خلوت رفتم تاحالا

واجب میدونم بخاطر بچه هام حتما یادبگیرم 

تنها فوبیایی که دارم اینه که بزنم به یکی یا بالعکس وسط خیابون و ماشینا بوووووق تا پلیس بیاد 

همین صحنه رو دیروز دیدم برا همین یهو دلم ریخ

راننده هم زن بود

چیکار کنم توروخدا کمکم کنید تو این موقعیت من سکته میکنم قشنگ

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

وقتی مربی کنارته که نمیزنی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

همش که برای همه اتفاق نمیوفته

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی بترسی راننده نمیشی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

اگر پول کافی داری اتومات بخر. خیلی رانندگی باهاش آسونتره

من آخرم نیم کلاج یاد نگرفتم خیچ وقتم دیگه سوار دنده نمیشم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
وقتی مربی کنارته که نمیزنی

نه بعدش که دیگه خودم راه افتادم که مثلا تنها برم

مث اون زنه خب اتفاقه دیگه اونم تنها بود بیچاره ترسیده هم بود

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

نباید بترسی.وقتی بترسی هول میشی بدتر خراب کاری میکنه.باید رو ترمز و کلاج تسلط داشته باشی مواقع ضرروری سریع عکس العمل نشون بدی.اینکارم فقط با تمرین میشه کرد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من حدود ۱۲ ساله گواهينامه گرفتم. تا الانم به کسی نزدم و بالعکس.

دقت میخواد. تمرکز و بیخودی جسورانه نباید رانندگی کرد...

رعایت کامل قوانین از همه مهمتره.

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

من سالها گواهينامه دارم

ولي رانندگي نميكردم

پارسالماشين خريدم

چن بار فقط رفتم اطراف با ماشينم تمرين

دوستم باهام بود

الان تو شهر هم ميرم 

منم مث تو ميترسيدم تو ترافيك نتونم ماشين رو كنترل كنم و بخوره ب جلويي 

الان اصلا