2777
2789
عنوان

این کفش چرا اینجوریه😐😐🤦🏻‍♀️

278 بازدید | 20 پست

چند روز پیش کفش خریدم برا پسرم،تو مغازه پوشید خواهرم گفت خیلی خوشگله الان میپوشه تو پاش یجوریه انگار سایز پاش نیست بزرگتر نشون میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️435 هم خریدیم😞

مدلشه برای زیره کفشه

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😍چه بزرگه.سایز چنده؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

وای حتما ببر عوض کن خیلی خیلی ضابس

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من هیچ وقت در مورد خرید کسی نظر رک نمیدهم همیشه اگرم باب میلم نباشه میگم خوشگله مبارکه چون به هر حال اون خرید انجام شده و لازم نمیبینم تو ذوق طرف بزنم. ولی این بار واقعا منم با نظرتون موافقم چون احساس میکنم خیلی بزرگه و ممکنه پای بچه تون رو اذیت کنه و رو اعصابش تاثیر بذاره. چون موضوع سلامتی بچه بود نظرم رو رک گفتم ببخشید

نه اندازه اشه اینطوری نشون میده

😳😳

به هرحال اصلا خوب نشون نميده!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
از یه شهر دیگه خریدیم چند روزه کلا ضرر میکنم😞😞

فدای سرت منم این ماه خیلی ضرر مالی زدم به خودم باطری گوشی هریدم یک تومن ولی جالب نیست پاور هریدم خراب بود