2777
2789
عنوان

دعوا سر یک چیز مسخره

475 بازدید | 33 پست

سلام شبتون بخیر من با یک‌ اقایی ۴ ماهه ک وارد رابطه عاطفی شدیم قبل اون به مدت ۱ سال دوست صمیمی بودیم و در کل ۳ ساله میشناسمش. ما با اینکه دوست بودیم ولی همیشه حرمت همو نگه داشتیم ولی این دفعه سر یک مسئله خیلی کوچیک و مسخره که میتونست سریع جمع بشه، بحثمون شد و الان ب اختلاف خیلی زیادی رسیدم بحثمون از اونجا شروع شد ک این اقا اومد ب من گف کاری ک قبلا من براش کلی ذوق داشتم حالا الان اوکی شده و من اونجا بخاطر مسائل کاری و مالی ذهنم خیلی درگیر بود نتونستم زیاد خوشحالیمو نشون بودم و ایشون ناراحت شدن همونجا من ازش عذرخواهی کردم گقتم حق داشتی عذرمیخوام گف اوکیه چیزی نشده من برم بخوابم خسته ام گفتم میشه ۵ دقیقه بمونی از دلت دربیارم گف ن خستمه چشام باز نمیشه  گقتم باشه بخواب طبق عادت همیشگی جفتمون دلم نیومد رفتم بهش پیام بدم ک اره دلم نمیاد ناراحت بخوابی یهو دیدم یک عکس برای من فرستاده توی تلگرام رفتم چک کردم دیدم اسکرین شات از چت با بهترین دوستمه(بهترین دوست اونم هس و من هیچ مشکلی با ارتباطشون ندارم چون چارچوب داره). که اره همون کارو ب اون گفته و اون کلی ذوق کرده و کلی خوشحال شده و من از اینکه اومد منو با دوستم مقایسه کرد خیلی ناراحت شدم یعنی هیلی خیلی ناراحت شدم همونجا بهش گفتم اما جوابمو نداد فرداش اومد گف اره این کارو کردم خوب کاری کردم اصلا هم پشیمون نیستم با بهترین دوستت بوده با غریبه ک نبوده اینو فرستادم ببینی ک ازت چ توقعی داشتم ولی تو چیکار کردی الان ما ۴ روزه سر این مسئله به بهانه‌های کوچیک و بزرگ دعوا داریم اخرم امروز تو خیابون بود گف اره ۴ رپز هعی بهانه میاری هعی بحث میکنی هعی ایراد میگیری گفتم منو مقایسه کردی ناراحتم ازت گفت خوب منم ناراحتم تو نباید توقع داشته باشی با یک ببخشید از دل من در بیاد گفتم خو تو ک همونم نکردی چرا توقع داری از دلم در بیاد گف من الان تو خیابونم بذار بعدا راجب این مسئله حرف میزنیم گفتم تو الان با من بحث کردی میخوای قطع منی بری ب خریدت برسی؟ اونم گف اره من یک بیرونم میام بیا همینم زهرم کن الان میرم خونه راحت بشی بعدم یک خدافظی کرد و قطع کرد بهش زنگ زدم جواب نداد مثل همیشه یعنی معمولا اون این کار رو میکرد بهش پیام دادم گفتم زنگ میزنم جواب بده وگرنه دیگه تماسی از طرف من نمیبینی زنگش زدم جوابمو نداد بعد نیم ساعت فقط پیام داد ک من خونه‌ام یعنی اصلا بین ما از این خرفا ب هیچ عنوان نبود هر کی ناراحت بودی طرف نقابل سعی میکرد این ناراحتی رو از بین ببره اینکه جواب پیام یا زنگ همو ندیم ک اصلا پیش نیومده بود خیلی کم در مواقعی ک سایلنت باشه موبایل و راستش نمیدونم باید چیکار کنم،چیکار کنم ب نظرتون؟!

خیلی ناراحت شده و مشخصه نباید کش میدادی 

براش کادو میخریدی 

به مناسبت موفقیت میفرستادی بشور ببره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت شده و مشخصه نباید کش میدادی  براش کادو میخریدی  به مناسبت موفقیت میفرستادی ب ...

ن موفقیتی نبوده در واقع من دوست داشتم یک کاری رو با دوستام انجام بدم حالا اون تونسته بود اون کار رو اوکی کنه اومد ب من گف خوشحال شدم ولی نتونستم نشون بدم رف ب دوستم گف اون کلی خوشحال شد و اومد خیلی طبیعی مقایسمون کرد

ن موفقیتی نبوده در واقع من دوست داشتم یک کاری رو با دوستام انجام بدم حالا اون تونسته بود اون کار رو ...

خب کادو میخریدی و ازش تشکر میکردی بابت زحمتی که کشیده 

برات ارزش گذاشته 

برای چیزی که تو واست مهم بوده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

عزیزم ایشون ب درد زندگی نمیخوره😐😐جلو ضرر از هرجا بگیری منفعت ایشون هنوز زیر ی سقف نرفته داره شمارو مقایسه میکنه 

بعداز سردی از طرف شما جای دیگه دنبال گرم شدن میگرده عزیزم 

تو انتخابت دقت کن

ن موفقیتی نبوده در واقع من دوست داشتم یک کاری رو با دوستام انجام بدم حالا اون تونسته بود اون کار رو ...

شما که بدت نمیاد دوست صمیمی شوهرت ی دختر باشه پس بدت نیاد ک مقایست کرده‌.‌..

دوستیای اینجوری هم چهارچوبش دووم نمیاره ...

برای یک بحث فهمیدین بی‌هدفه؟!

نه عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم وقتی بخاطر یه بحث کوچیک اینقدر کشش میده بقیه رو باهات مقایسه میکنه تلفن رو جواب نمیده نشون از بی هدفی رابطه داره 

تو ادامه بده بعدا به حرفم میرسی چون تاپیکتو خوندم انگار گذشته ی خودمو خوندم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت