2777
2789
  1.                             واسه فیزیک، استاد ذهبی بهتره یا یحیوی؟                         درسته یحیوی با تکنیک میگه نمیخام استاد تکنیکی باشه                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یحیوی تکنیک میگه؟

هر استاد فیزیکی یه جایی که واقعا سخته رو تکنیک میگه اما یحیوی نشنیدم فقط تکنیکی بگه اتفاقا از پایه میگه اما هم یه جلسه ذهبی هم یه جلسه یحیویو ببین که با کدومش راحت تری بعد انتخاب کن

هر استاد فیزیکی یه جایی که واقعا سخته رو تکنیک میگه اما یحیوی نشنیدم فقط تکنیکی بگه اتفاقا از پایه م ...

اخه بعضی ها مثل اریان حیدی فقط تکنیک میگه ادم میمونه چی کار کنه روش هایی میگه که کسی نگفته بعد ادم سر کنکور تکنیک هارو یادش میره اینجوری نمیخوام باشه 😢

اخه بعضی ها مثل اریان حیدی فقط تکنیک میگه ادم میمونه چی کار کنه روش هایی میگه که کسی نگفته بعد ادم س ...

قضاتی اونجوریه اما ینیوی نشنیدم اینجوری باشه و اتفاقا همین اریان حیدری سال دوازدهم از افتادن حسابان منو نجات داد و منی که صفر بودم حداقل ریاضیو با یکی دو جلسش ۵ درصد زدم به حرف بقیه توجه نکن

قضاتی اونجوریه اما ینیوی نشنیدم اینجوری باشه و اتفاقا همین اریان حیدری سال دوازدهم از افتادن حسابان ...

اخه ابجی من نمیفهمم اصلا با تکنیک تو مخم نمیره بر همین میگم تکنیکی نباشه