2777
2789

پارسال رفتن کربلا با هزینه همسر من ولی از من خداحافظی نکردن با اینکه هیچ بی احترامی نکرده بودم الان یکساله قطع ارتباط کردم امسال رفتن کربلا و زنگ زدن خداحافظی کردن میخام وقتی برگشتن منم زنگ بزنم بنظرتون چی بگم و عایا اصلن زنگ بزنم یا نه،فقط همین قدر بگم که خیلی اذیتم کردن و هنوز میکنن دورادور  وفقط بخاطر زندگیم و بچه م میخام زنگ بزنم هیچ دل خوشی ندارم ازشون ممنون که وقت گذاشتید 

نزن بابااا اگر دعوتت کردن برو ولی زنگ نزن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دل خوشی نداری زنگ بزن بگو زیارت قبول.ولی اگه همسرت قدر میدونه و طرف شماهست با یه جعبه شیرینی برو ...

منم میخاسم همینو بگم همین کارو کن اسی

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
اگه دل خوشی نداری زنگ بزن بگو زیارت قبول.ولی اگه همسرت قدر میدونه و طرف شماهست با یه جعبه شیرینی برو ...

خیلی بخاطر همسرم از این کارا گردم ولی متاسفانه اصلن قدر نمیدونه فقط وظیفه میدونه 😔

اگه شوهرش پشتشه که اصلا نره 

من خواهرشوهرام تو بیمارستان رفتم بهشون سلام بدم روشون اونور کردن 

اومدن خونم باز سلام ندادن انگار نه انگار من هستم ولی پذیرایی میکردم کوفت میکردن بدون تشکر باز

منم به شوهرم گفتم چیه بهم احترام نمیزارن درصورتی که بی احترامی نکردم

دیروز تو خیابون دیدیمش منتظر ماشین بود شوهرمم بخاطر من سوارش نکرد  انقدر ذوق کردم اونم فهمید حمایت برادرشو میخواد باید به زنش احترام بزاره 

وگرنه طفلک جاریم اون که مظلومه شوهرش پشتش نیست چنان زهرچشم ازش میگیرن تازه دامادها داره ها

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید