2777
2789

خانما من کاور مبل کار میکنم تجربه دارم و کارم عالیه چون رضایت مشتریارو‌دیدم 

قبلا برا آبجیم کار میکردم الان کسب و کار خودمو که آنلاینه راه انداختم تو این دوسه هفته که کارمو راه انداختم که برای خودم کار کنم مشتری خیلی کم میاد یکی دوتاداشتم تاحالا🥲😄

ولی آبجیم چون خیلی وقته کارشو شروع کرده مشتریاش زیاده 

نمیگم که مشتریاشو بده من ولی خب من دارم ناامید میشم آخه کارم به خوبیه آبجیمه ولی مشتری ندارم

روحیه بدین

از تجربیاتتون بگید انگیزه بگیرم

خیلی زحمت کشیدم که حرفه ای بشم حالا هم که ماهر شدم مشتری نیس🥲😂

آبجیم میگه نزدیک عیده طبیعیه مشتری برای عید توی دی و بهمن سفارش میدن تو دیر شروع کردی بعد عید بیشتر میشه...

امیدوارم...😄🌹

ول نکنی هااااا اولین کلید هرکاری صبر صبر و صبرهههه سینمایی در جست و جوی خوشبختی رو ببین  و گ ...

ول کردن که عمرا آخه خیلی زحمت کشیدم تا حرفه ای بشم و واقعا خیلی خوب کار میکنم

اما وقتی میبینم اون تند تند کار میزنه من بیکارم حرص میخورم 😂😂

اطرافیان انگیزه میدن معمولا ولی خب خودم یه مقدار اینجوریم

چشم نگاش میکنم

مرسی که جواب دادین نیاز به انگیزه دارم🌹🌹🌹❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کردن که عمرا آخه خیلی زحمت کشیدم تا حرفه ای بشم و واقعا خیلی خوب کار میکنم اما وقتی میبینم اون ت ...

منم اول کارم مگس میپروندم

ولی خودمو میکشتم که پیدا کنم

هرکاری که بقیه میگفتن جواب نمیده رو انجام دادم

الان دوماههاز کارم گذشته و خیلیم خوبه

هرچقدر ادم تلاش کنه مشتری پیدا میکنه

منم اول کارم مگس میپروندم ولی خودمو میکشتم که پیدا کنم هرکاری که بقیه میگفتن جواب نمیده رو انجام د ...

دقیقا منم دارم به هر دری میزنم 

تمام برنامه های کسب و کار و دارم 😂

اگه بازشون کنی هرکدوم نصف آگهی هاشون تبلیغات منه😂😂

ولی فک کنم طبیعیه 

من آبجیم چون خیلی جاها کار کرده مشتریاش واسش مشتری میفرستن مثلا هفته پیش یه خانمی سفارششو تحویل گرفت‌چند روز پیشم جاری همون خانم کاورای جاریشو دیده بود زنگ زد واسه خودش سفارش داد 

اینجوری خیلی مشتری داره 

ولی من تازه کارم😂