2789
عنوان

تقلب بهاره افشاری و احتمالا خیلی ها در پدر خوانده به علاوه مدرک

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 33 پست
می تونی بذاری ویدیو رو؟

نه والا دقیق یادم نیست کدوم قسمت بود 

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
می تونی بذاری ویدیو رو؟

شب های مافیا ۴ قسمت دوم فصل پنجم شب معارفه . متاسفانه نت ندارم دان کنم

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما کافیه فصلهای اول شیهای پافسا که ابوطالب(کارگردان) که با مجید واشقانی دوستن نمیدونست مجید لو میره تقلباش رو نگاه کنیو که هر بار مجید واشقانی مافیا نیست هر کی که حرف میطنه بیرون رو نگاه میکنه .. فصل دوم مافیا رو ببینید تا متوجه شید و مافیا که میشد اصلا نگاه نمیکرد...از فصلهای بعدش دیگه دوربین مجید رو نشون نمیده .. 

بهاره افشاری هم که اون آدمش تو پشت صحنه که تقلب میرسوند لو رفت دیگه یه تارگت درست نزد...بهاره افشاری نیاز به گفتن نداره

در کل بازی مافیا یعنی اتفاقا اشتباه کردن چون نا آگاهی و بهترینشون حامد آهنگی بود بی شک