2821
2789
عنوان

قرص ال دی

156 بازدید | 10 پست

سلام.خانما اگه کسی میدونه بیاد بهم بگه دارم دیونه میشم.من قرص ال دی شبی دو تا میخورم حالا دیشب فراموش کردم  دو تا صبح خوردم.حالا شب چیکار کنم؟؟؟مثله روال قبل ک دوتا میخوردم بخورم؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم دو روزه پاک شدم میخورم ک روزه بگیرم همشو

اها، آره شبم دوتا بخور ،روال قبل ادامه پیدا کنه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
عزیزم یوقت زیاد نمیشه به لکه بینیم بندازع؟

نه زیاد نمیشه من اون مواقع روزی سه تا میخوردم بعد قطعش میکردم بعد از پنج الی یک هفته پریود میشدم ولی اگه قطع بشه لکه بینی رو داری،تو شبی دوتا بخور ،بعد از ماه رمضون قطعش کنی بلافاصله یک هفته بعدش پریود میشی

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
نه زیاد نمیشه من اون مواقع روزی سه تا میخوردم بعد قطعش میکردم بعد از پنج الی یک هفته پریود میشدم ولی ...

مرسی عزیزم لطف کردی ک جواب دادی.پس امشبم مثله قبل دوتا میخورم 

مرسی عزیزم لطف کردی ک جواب دادی.پس امشبم مثله قبل دوتا میخورم 

خواهش عزیزم ،من خودم اینجوری هستم ،اینی رو هم که گفتم از تجربه ی شخصی خودم بود ،باز شما از چند نفر دیگه بپرس محض احتیاط