سلام عزیزانم شما میدونید کدوم روستاها مرند خیلی فقیر و نیازمند هستن منظورم اینه چند ماه مرغ و گوشت نخوردن انشالله هیج وقت این جور نباشه ولی اکه میشناسید لطفا بکید نذر دارم ممنونم
طوری گفتی مرند من نمیدونستم رفتم سرچ کردم ببینم چرا روستاهای مرند اینقدر فقیرن .نذرت قبول اما همون شهر بدی بهتر روستاها خیلی شرایطشون بهتره حداقل تعداد بیکار یا مستاجرشون کمتر مردمش مهربان تر وباغیرت ترن بیشتر هوای همو دارن
مردم خیلی حساس شدن بخدا من خودم دهاتی هستم از قضا دهاتی ها گاو و گوسفند مرغ دارند شهر ها بدبختن نیازمند هستن من از همه معذرت میخوام غلط کردم ناراحت دیکه نباشید تورخدا ثواب عوض اش کباب کردم .اصلا غلط کردم نذر کردم اصلا نمیدم من چکار کنم میکن همه نیازمند هست وقتی میپرسم نمیدونم چطور بپرسم برنخور .تورخدا به مرگ من از دست من ناراحت نشید اصلا نمیدم بکید ناراحت نیستم ؟ من بخدا بدبختم زندگیم نابود میشه
همه ناراحت شد خاک تو سرم بمیرم انشالله راحت بشم زندگی ام نابود میشه اتفاق بد افتاده میخواستم کمک کنم اینجوری شد بخدا همه پرسیدم گفتن ببر جاهای دور افتاده میخوام قفل کنم این پیج بیشتر از این ناراحت نشن میدونی چطور قفل کنم؟
عشقم ببخش اگه ناراحتت کردم من روستایی نیستم بچه شهرم ولی چون این کلمه رو برای تحقیر بعضی از انسان ها ...
بخدا نمیدونستم اینقدر حرف زشت زدم الان ثروتمند ها حرف میزنن بخدا پرو میکن ما هیجی نداریم الان دیکه پول نداشتم فقیر بودن عادی شده اصلا نمیدونم روستا بودن زشت هست بخدا اینجور نذرها سخته اصلا آدم میترسه در بزنه به کسی غذا بده طرف تحقیر بشه بدتر گناه بشه بخدا نذر من میتونم به طائفه خودم بدم همه هم پولدار پرو گدا کشنه هست میگیرن میخورن میکن آره ما دهاتی فقیر به ما بده من نمیخوام
سلام . من تاپیکاتو خودم و فهمیدم زندگیت چجوری بوده.. شاید کسی طلسم کرده که زندگیت اینجوری خراب شده .. لطفا برو سرکتاب باز کن و اگه طلسمی چیزی داری باطل کن و یه دعا بگیر که شوهرت برگرده سرزندگیت