2777
2789
عنوان

مرند کسی میدونه کدوم دهات

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 43 پست
سلام ‌. من تاپیکاتو خودم و فهمیدم زندگیت چجوری بوده.. شاید کسی طلسم کرده که زندگیت اینجوری خراب شده ...

نمیدونم خیلی ناراحتم میترسم دعا بگیرم بدتر بشه تورخدا دعام کن منم برات با این دلشکسته ۳۰۰ صلوات میفرستم اتشالله حاجت روا بشید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم توی یکی از تاپیکا واسه یکی از کاربرا درمورد دعا برای ازدواح نوشته بودی میشه لطفا این دعار ...

بخشید دیر جواب دادم چشم عزیزم الان میفرستم تورخدا دعام کنید اتفاق بد زندگی ام افتاده نابود میشه ممنونم 

بخشید دیر جواب دادم چشم عزیزم الان میفرستم تورخدا دعام کنید اتفاق بد زندگی ام افتاده نابود میشه ممنو ...

مرسی عزیزم انشاالله مشکلت هرچه زودتر حل بشه ♥️ فقط ببخشید میشه طریقه‌ای که شما انجام دادینش رو برام توضیح بدی؟ 

ممنونم عزیزم ۷۰ دفعه من هروز نخوندم ولی تا ۳ ماه خوندم خیلی خوندم 

مرسی قشنگم . بعد ازین هفتاد روز ازدواج سنتی کردین درسته؟ ازین جهت میپرسم چون من کسی توی زندگیم نیست و قصد ازدواج سنتی دارم 

مرسی قشنگم . بعد ازین هفتاد روز ازدواج سنتی کردین درسته؟ ازین جهت میپرسم چون من کسی توی زندگیم نیست ...

۷۰ دفعه هرروز نوشته بخونی بعد ۷۰ روز نه من ۳ ماه خوندم خیلی خوندم من بعد تقریبا ۴ ماه شد ازدواج سنتی گردم منم دوستی یا کسی نداشتم . انشالله نتیجه میده نگران نباش دعا خوبی هست من خیلی دوست داشتم ازدواج کنم ولی نمیشد ۳۱ سالکی با این دعا ازدواج کردم انشالله به شما هم نتیجه میده

۷۰ دفعه هرروز نوشته بخونی بعد ۷۰ روز نه من ۳ ماه خوندم خیلی خوندم من بعد تقریبا ۴ ماه شد ازدواج سنتی ...

مرسی قشنگم دست گلت درد نکنه‌. من 24 سالمه ولی دوست دارم ازدواج کنم احساس میکنم دیگه وقتشه. 

لطف کردی عزیزم 

قربون شکلت برم غصه نخور🥲

من تاپیکاتو خوندم 

سعی کن با همسرت صحبت کنی یا کسیو و بفرست جلو که همسرت احترام بیشتری براش قائله 

توضیح بدین بهش که افسرده بودی و به دکتر مراجعه کردی و حالت اوکی شده 

خودتو سرزنش نکن 

همه چی درست میشه 

قربون شکلت برم غصه نخور🥲 من تاپیکاتو خوندم  سعی کن با همسرت صحبت کنی یا کسیو و بفرست جلو که ...

عزیزم خیلی تلاش کردم همه پل پشت سرم خراب کردم اصلا یکاری کردم نمیدونی ممنونم اینقدر به فکرم هستی کمک ام میکنی فدات شم