2777
2789
عنوان

ازدواج پنهانی برادرشوهرم

2667 بازدید | 54 پست

برادرشوهرم پنهونی رفت عقد کرد دو سال پیش ی جورایی زبون بندش کرد الن زنشو اورده تو ساختمون ما طبقه بالا شریکی ساختن من چ رفتاری داشته باشم دوساله زنشه هیج کس ندیدتش منم ندیدمش باهاش روبرو شدم چ کار کنم؟

سلام کن 😅

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

چرا مثل آدم ازدواج نکرد .مگه ازدواج جرمه که دزدکی کرده

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نده از اول بشدت سرد باش باهاش چون معلومه ادم درست و حسابیی نیست ک ب اینجور ازدواج و وصلت راضی شده اگر اصل و نصب دار و ریشه دار بود همچین کاری نمیکرد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه غربیه بیاد همسایه بشه باهاش چه رفتاری داری؟

همونطور..

اگر اون خواست و پیش قدم شد.......با حفظ فاصله باهاش معاشرت کن

البته من و جاریام خوبیم باهم

از اون لحاظ میگم که فعلن نمیدونی چه شخصیتی داره

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

هیچی مثل یه ادم معمولی 

کسی که انقدر بزرگ شده که تونسته تصمیم به این سختی رو بگیره حداقل برای من ادم محترمیه.

تا ادمی که بعد از ده سال از زندگی شخصیش گذشته ولش کنی همه تصمیمات رو مادرش میگیره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
محلش نده از اول بشدت سرد باش باهاش چون معلومه ادم درست و حسابیی نیست ک ب اینجور ازدواج و وصلت راضی ش ...

یعنی از رو حرف استارتر

فقططط از روی توضیح استارتر.انقدددر وقیحانه قضاوت کردی؟گل بگیرن دهنتو .نمیدونم چرا امثال شما کسی نبوده تو پوزه اتون بزنه.

خوبم به خوبی تو🌱
 چرا مثل آدم ازدواج نکرد .مگه ازدواج جرمه که دزدکی کرده

فقط ب خواهرش گفته من ایشون رو میخام اونم گفته به درد تو نمیخوره یهویی رفته عقد کرده پدرشوهر مادرشوهرمم هیچی نگفته

هیچی مثل یه ادم معمولی  کسی که انقدر بزرگ شده که تونسته تصمیم به این سختی رو بگیره حداقل برای ...

برگرد بالاتر ببین خداوکیلی یه مغز فندوقی چی نوشته ها.مخم سوت کشید.دلم اتیش گرف‌.چقدر وقیح

خوبم به خوبی تو🌱