2777
2789
عنوان

باشوهر بددهن چیکار کنم میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چجوری این  شوهرا رو میشناسید و اینقدر بچه میارید باور کنید اون‌ بچه ها هم از لحاظ روحی داغون میشن حداقل دیگه مراقبت کنید باز یه بچه دیگه رو بدبخت نکنید.میدونم الان یه عده میگن به توچه  ولی حرصم گرفت تقصیر شما هم هست این وضعیت شوهرت 😑😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
الهیییی چی میکشی تو 🥺تو دلت چی میگذره خب تو دیدی اینجوریه چرا انقد براش بچه اوردی خواهرمن

حرف زیاد چی بکم بهش میکم کتفم درد میکنه میکه خواهرت کفته بری دکتر میکم چه ربطی به خواهرم  داره منم درد میکشم 

آدم بددهن عوض نمیشه.

بی وجودی که سابق تو زندگیم بود همین مدلی بود، من بعد ۸ سال جدا شدم.

ولی واقعا رفتارای خوبی داشتم که گاهی یادم میاد کیف میکنم😂😂😂😂

یادمه هیچ وقتتت بهش بی احترامی نکردم، ی بار ک داشت اراجیف میگف، یهو داد زد چرا تو همیشه ساکتی؟هیچی نمیگی؟

با کمال آرامش و خونسردی بهش گفتم، عزیزم، من مث تو بیشعور نیستم ک، از بی احترامی خوشم نمیاد، بدتر از اون ، بدم میاد همسایه ها صدامو بشنون.

بعدش گورشو گم کرد رفت بیرون، ولی سوختتتتت😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

سلام..تمام این مسائل با صحبت کردن اصولا حل میشه..الان شرایط زندگی خصوصا از نظر اقتصادی متاسفانه برای همه سخت شده و فشار کار و خستگی و... روی ذهن مرد تاثیر میذاره و ممکنه اون فشار و خستگیش رو تو خونه خالی کنه که قطعا کار اشتباهیه..

بهترین کار بی محلی و صحبت کردن هستش چون اگر عکس العمل نشون داده بشه قطعا باز هم این رفتار ها تکرار میشه..

گاهی بعضی مواقع نیاز هست که برخورد(صرفا در حد تذکر) بشه و این نکته که هر انسانی خصوصا همسر آدم لایق بهترین احترام گذاری ها از طرف مقابلشه..

اگر از اون مرد همه جا حمایت بشه و بهش احترام گذاشته شه،مرد بهترین چیزها رو برای همسرش اختصاص میده..