2777
2789
عنوان

باشوهر بددهن چیکار کنم میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست
خوب کردی    

🤪🤪😁😁😂😂😂😂

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

حرف زیاد چی بکم بهش میکم کتفم درد میکنه میکه خواهرت کفته بری دکتر میکم چه ربطی به خواهرم  داره ...

ببخشید عزیزم ولی حس میکنم همسرتون بیمارن چون دقیقا ی ادم با مریضی ذهنی میتونه این حرفارو بزنه و اینطوری رفتار کنه خانوادتت حمایتت میکنن؟ ازشون حمایت بخوا سه تا بچه داری یکم طلاق گرفتن دشواره برات ولی حداقل ی کاری کن جون خودتو نجات بده بزرگاتون بشینن ی حرفی چیزی جلسه ای اینجوری ک نمیشه زن گرفته برده نگرفته ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم ولی حس میکنم همسرتون بیمارن چون دقیقا ی ادم با مریضی ذهنی میتونه این حرفارو بزنه و اینط ...

وضع مالی خانوادم پاینه شوهرم هم به چشم همه پولداره اما من ندیدم 

اره میدونم ولی دلم میشکنه 

دل همه میشکنه وقتی شوهر کردی خیلی چیزای دیگ میشنوی حتی از این بدتراش من شنیدم ولی اهمیت نمیدم یا شوهرم یه کار خوبی انجام میده مثلا خودم میگم خب  بدی هم داری خوبی هم .زیاد سخت نگیر 

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
مکه من چه کناهی کردم که باید اینجوری بی احترامی کنه 

توگناهی نکردی ولی میدونی مردبددهن توبه هم ک کنه باز دهنش میگوزه..شوهرخودم عالیه ها خیلی ازش راضیم ولی ممکنه سالی یبار دعواکنیم ک توهمون یکبار یا دوبار بددهنی میکنه ک بشدت اذیت میشم...بعدشم پشیمون میشه فوری ک فایده نداره ..من شخصا همیشه آرومم اون لحظه اونکه ساکت بشه آروم بشه ۱۰برابر اون حرفارو بهش تحویل میدم