2777
2789

بچه ها ما ده ساله ازدواج کردیم شوهرم فوق العاااااده مرد حساسیه جوریکه اوایل ازدواجم پسر عموم یه پیام مناسبتی داده بود به من زنگ زد هرچی از دهنش دراومد گفت یا منو نمیزاره با اژانس جایی برم

دیروز داشتیم نهار میخوردیم دیدم یکی زنگ زد بهش خوش و بش کردن و ادرس خونمونو داد بهش

گفتم کیه گفت خواهر دوستم برای دوستم که فوت شده خیرات دادن برای ماهم میخواد بیاره در واقع برادرش هم دوست شوهرم بوده هم همسایشون.

قبل اینکه اونا بیان رفت جلو در وقتی هم اومدن یه ربع وایستاد جلو در باهاشون حرف زد

منم دوست داشتم برم تعارف بزنم بیان داخل ولی نرفتم چون شوهرم خیلی غرور منو جلو مردم شکسته خیلی از مراسما تنها بودم بارها فامیل نزدیکم فوت شدن یه فاتحه نیومده بده منم یه مدت تصمیم گرفتم مثل خودش جلو مردم بی ارزشش کنم

بعد چند دقیقه اومد صدام کرد گفت زشته بیا تعارفشون بزن منم گفتم خیلب دوست داشتم بیام چون داغ جوون دیدم اما نمیام چون تو شان منو تو مردم پایین میاری منم مثل خودت رفتار میکنم

نرفتم.

خلاصه دیدم چنددقبقه بهد اومده میگه من میرم خونه یکی رو بهشون نشون بدم که تو همسایگی ماهستن گفتم خب ادرس بده خودشکن برن ولی سوار ماشینشون شد رفت

خییییییییلی گرون اومد بهم خیییییلی یعنی اگر من سوار ماشین پسر همسایه میشوم الان از تو قبر باید تاپیک میزدم

دیروز زدم بیرون از خونه ۹شب اومدم

صبح بلند شدم دیدم با پسرم رفتن خونه مادرش بدون اطلاع من

خیلی اعصابم خرده 

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

واقعا بعضی مردا افکارشون پوسیده است

در کل که شوهرت کار بدی نکرده ولی بهت حق میدم بخاطر رفتارهای بدی که قبلا داشته تو جلوش جبهه بگیری و درسته دیگه 

چه میشه کرد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان