2777
2789

چون اون موقع پولمو احتیاج دارم طلا معمولا میگن بلند مدت خوبه

بخرم یانه😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا اگر کارکرده باشه خوبه..وگرنه طلای نو به خاطر اینکه اجرت روش میگیرن،ممکنه بازدهی خوبی نداشته باشه برای سرمایه گذاری..از طلا فروش ها شنیدم سکه و طلای دسته دوم خوبن برای سرمایه گذاری..بازم پرس و جو کنید

اگه طلا میخرید به این نیت ک توی مدت کوتاه گرون بشه و شما سود کنید و بعدش هی منتظر میمونید ک گرون بشه و ملت بدبخت بشن و شما سود کنید دیگه خودتون میدونید که اسمتون چیه🙂😉ولی اگه برای سرمایه گذاری طولانی مدت یا برای اینکه پول دستتون خرج نشه و از ارزش نیوفته و سرمایه باشه براتون هروقت بهش نیاز داشتید بفروشید اون ماجراش فرق میکنه 

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اگه طلا میخرید به این نیت ک توی مدت کوتاه گرون بشه و شما سود کنید و بعدش هی منتظر میمونید ک گرون بشه ...

من قراره یه وسیله بخرم تو خرداد الان مقداری پول جمع کردم برای اینکه از ارزش نیفته میخوام بخرم وگرنه مثل خیلیا احمق نیستم که

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯