2777
2789

سلام

شب عید خونه پدرتونید یا پدر همسرتون

من پارسال سال تحویل خونه پدرهمسرم بودم بعد شام رفتم دیدن پدر مادر خودم

ولی امسال همسرم میگ خونه پدرشوهرم باشیم . فردا عصرش بریم خونه بابات

خونه ما ی شهر دیگس و پدرا جفتمون هرکدوم  ی شهر دبگن ک فاصلشون نیم ساعته

داره دلم میترکه سال تحویل نبینم خانوادمو

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه فکسنی خودمونیم😒

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خوب بهش بگو پارسال اونور امسال اینور

گوش نمیده

منم شیفتم نیمه اول فقط ۲۹ و ۱ ام مرخصی دارم

بعدشم ینی ۷ ام ب بعد با بابام میریم مسافرت

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

اعتفادمااینجوریه که هرکی سال تحویل خونه خودش باید باشه بقولی چراغ خونش روشن باشه،حالا بعد تحویل سال هرجا رفتیم رفتیم.

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
یکمی خودخواه هس با مهربونی و منطقی بهش بگو  پارسال اونجا بودین به اختیار اون امیال نوبت شماس ...

گوش نمیده

اخ من ۲۹ و ۱ ام مرخصی دارم بعدش شیفتم تا ۶ ام 

۷ام با خونه بابام میزیم مسافرت

اعتفادمااینجوریه که هرکی سال تحویل خونه خودش باید باشه بقولی چراغ خونش روشن باشه،حالا بعد تحویل سال ...

من تو ی شهر غریبم

بابا هاشهرای دیگ

اینش سخته