2777
2789
عنوان

الان طلا بخرم خوبه یا بعد عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 55 پست
ایدی پیجشو میدی

nabigold.com

ادرس سایتشه پیچ هم بزن گالری طلا نبی زاده

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
۲۰۰😳

من پول دستم بیاد میریزم صندوق سود حامی مفید .تو خود صندوق نه .قدرت خرید .کارگزاریه .بعد هر بهار سهام خوب خوب میخرم که ضرری نباشه .دو سه تا .خیلی کم .بقیه همش عرضه اولیه با سود کم میفروشم .سالی با پنج میلیون تومان یک میلیون تومان سود میکنم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایتا یا  روبیکا یا حای دیگه کانال یا پیح ندارن؟اخه این ستا فیلتره برامن

اینستا و سایت دارن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
برای اوایل فروردین یعنی ماه رمضون چی میگه ؟؟

والا هر وقت که بگه فرصت خریده باید طلا خریدچون فرداش گرون میشه

تمام طلاهاشو با سود کم هم میفروشه ارسال هم داره

احتمالا فردا ۲۰۰گرم بخرم

عزیزم شما میدونی قراره ارزون بشه بعدا میخواین نوسان گیری کنین؟

یا برای مردم عادی که طلای زینتی میخرن که داشته باشنش هم پیشنهاد خرید میدین؟

السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚
عزیزم شما میدونی قراره ارزون بشه بعدا میخواین نوسان گیری کنین؟ یا برای مردم عادی که طلای زینتی میخر ...

طی چند روز پیش بینی گردم برا گرونی

فقط کسانی که مصرفی هستند نباید رو سود وضررش حساب کنند

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺