2777
2789
عنوان

سامانه یکپارچه سازی خرید خودرو

6020 بازدید | 66 پست

بچه ها شما تونستین وارد بشین!؟

من هر کار میکنم نمیشه😞هی میزنه ورود ناموفق!

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب وکالتی باز کردی قبلا؟

اره هفته پیش...به نفع خودروسازان داخلی هم وکالتیشو انجام دادم،ولی بازم نمیشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
بانک مهر ایران حساب وکالتی باز میکنه

بانک ملی ام....حسابم درسته،پولمم تکمیله....فقط سایت بی صاحاب عصبیم کرده!

نه اولش که هرچی میزدم ورود خود به خود لغو میشد حالام که کلا نوشته سایت قطع شده

همون سامانه esalecar.ir منظورته دیگه!؟

میترسم نکنه جای دیگه دارم الکی زور میزنم....

تو پروفایلت هم باید شماره حساب همون حساب وکالتی باشه

اصلا موقع ثبت نام اولیه سایت ،شماره حساب برام نیومد!

مشکلم اینه اصلا نمیتونم وارد پروفایلم بشم😞

شما تونستی ثبت‌نام کنی؟ اصلأ نمیشه وارد بشیم که مشخصات حساب وکالتی رو هم وارد کنیم

افففرین دقیقا...سایتش خیلی داغونه!

جایی که میری درسته، اما مشکل داره منم که میرم الان سایت خطا میزنه

تا کی مهلت داره!؟

من نمیتونم وارد پروفایلم بشم اصلا!

شما تونستی خودرو رو انتخاب کنی!؟