2777
2789
عنوان

سامانه یکپارچه سازی خرید خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 6020 بازدید | 66 پست
تا کی مهلت داره!؟ من نمیتونم وارد پروفایلم بشم اصلا! شما تونستی خودرو رو انتخاب کنی!؟

نه اصلأ نتونستم وارد پروفایل بشم ، خواستم از اول برم ثبت‌نام کنم که اونم نمیشه ، تا ۲۸ ام مهلت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلأ نتونستم وارد پروفایل بشم ، خواستم از اول برم ثبت‌نام کنم که اونم نمیشه ، تا ۲۸ ام مهلت داره

من دوباره تونستم ثبت نام کنم ولی دیگه پیامکش نیومد برام واسه اون کده😵‍💫قاطی کردم...موندیم لنگ در هوا!

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
میشه جریانش رو بگید

مث همون ثبت نام ماشین...فقط تحویلش دیرتره...صد میلیون باید پول داشته باشی،حسابت هم به نفع خودروساز داخلی وکالتی بشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
منم دیگه اعصابم نمیکشه فعلا تا عصر دیگه وارد نمیشم

من همسرم تهرانه...میخواست ماشین بخره،حالا نمیدونم بیخیال این سایت بشم یا نه...کل پول رو بریزم براش یه چی بخره بیاره😞

ما صبح وارد شدیم ثبت شد 

من دیشب یه نصفه شب تونستم ثبت نام کنم برای کاربری تازه!

شما تونستین ماشین انتخاب کنین!؟

سود داره؟

دنبال سود نیستم...ماشین نداریم...میخوایم بالاخره یه چی بخریم😞