2777
2789

من نمیفهمم چرا میگن از پدر و مادر خود مراقبت کنید همانطور که اونا تو بچگی از شما مراقبت کردن😐😐

به چندین دلیل این حرف اشتباهه ❌❌

اولا اینکه ما نخواستیم به این دنیا بیایم

پدر و مادر این تصمیم رو گرفتن پس وظیفه شون بوده وقتی کوچیک بودیم ازمون مواظبت کنن چیزی به گردن ما نیست

بعدشم

مراقبت از یه نوزاد ۳-۴ کیلویی راحت تره یا یه سالمند ۶۰-۷۰ کیلویی؟؟؟ 

خدا باباجونم رو بیامرزه 

ولی دو سال اخر پوشکی شده بود ما ازش مواظبت کردیم دیسک کمر و گردن مامانم زد بیرون کار به عمل کشید چون خدابیامرز خیلی سنگین بود 

عوض کردن پوشک یه نوزاد کم وزن مگه میتونه این همه مشکلات جسمی داشته باشه؟؟؟

ادامه تو پست اول ...

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

ضمنا عصای پیری شما فرزندانتون نیستن اونا زندگی خودشونو دارن

این که شما به دلیل مشکلات بارداری بدنتون تحلیل رفته هم تقصیر اونا نیست خودتون خواستید 

پس 

برای دوران پیری هزینه کنید

خودتونو بیمه کنید

برای هزینه پرستار و آشپز مال و اموال ذخیره کنید

بچه هاتون وظیفه ندارن خرج پرستار شمارو بدن

تا جوونید عضله ها و ماهیچه هاتونو تقویت کنید

الهی که خدا به همه عمر کام بده

اما بدون ایجاد دردسر برای بقیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری چیزا وظیفه نیست اما دین هست مثلا همون پدر مادر میتونستن بگن زاییدم که زاییدم به جهنم خودش بزرگ میشه نه لباسی نه غذایی خب پس اینکه برای تربیتت رشد و.. وقت گذاشتن پس بدون اصلا اجباری نداشتن و دین بوده اینکه شما هم در پیری مراقبت کنی برای ارضای روح خودته !

منکه اصلا به این نیت بچه نمیارم و توقعی جز احترام از بچه ندارم

بچه دومم بخاطراینکه پشت و تکیه گاه هم باشن میارم خدا جفتشون عاقبت به خیر کنه.

چون من یه داداش دارم. خیلی هوامو داره مطعمنم هیچ وقت پشتم خالی نمیکنه.  ولی به بچه خودم توقعی ندارم

خدایاشکرت❤💙💛💜
عزیزم احترام به پدرو مادر حرف خدا هست در قرآن هم گفته

احترام بله

اما تر و خشک کردنشون برای ۲۴ ساعت شبانه روز خیر

شما هم نوزاد بودی همین نوزاد های که کنارسطل آشغال یادم مسجد یا سرراه میذارن پدرومادرشون مسولیتی نداشتن پس با مادروپدری چه عمرشونو وقف بزرگ کردن بچه میکنن فرق داره بعدشم بچه به پدرومادرنگاه نکنه کی نگاه کنه می دلش بسوزه

احترام بله اما تر و خشک کردنشون برای ۲۴ ساعت شبانه روز خیر

شاید نتونن ذخیره کنن نداشته باشن اون موقع باید چکار کنن؟چطور دلتون مباد اینجوری بگید؟بچه های حالا به اندازه ی کافی بی مهر هستن بااین حرفا بدترم میشن...من از بچه هام توقعی ندارم ولی فک نکنم اونا دلشون بیاد مادرشون رو ول کنن همینطور که خودم دلم نمیاد.ما خانواده ایم اگه به داد هم نرسیم پس کی برسه؟

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
یه سری چیزا وظیفه نیست اما دین هست مثلا همون پدر مادر میتونستن بگن زاییدم که زاییدم به جهنم خودش بزر ...

تاپیک هایی که خانومایی که مشکل نازایی دارن و خودشونو میکشن به هر دری میزنن که بچه دار بشن رو ندیدی؟؟؟

اونا خودشون میخوان که بچه ها بیان به این دنیا 

حرف شما درست 

ولی اگه به این نیت برای بزرگ شدن و رسیدگی به بچه ها وقت بزارن که اونا تو پیری ازشون مواظبت کنن درست نیست چون چیزی به گردن بچه نبوده

البته دارم میگم بچه

یعنی کوچیکه نمیتونه از خودش مراقبت کنه

اگه تو سن ۳۰ سالگی هم همه جوره ساپورت کنن بله مواظبت از پدر و مادر میتونه به گردنمون باشه

منکه اصلا به این نیت بچه نمیارم و توقعی جز احترام از بچه ندارم  بچه دومم بخاطراینکه پشت و تکیه ...

خدا خودتون و فرزندانتون رو حفظ کنه

شما هم نوزاد بودی همین نوزاد های که کنارسطل آشغال یادم مسجد یا سرراه میذارن پدرومادرشون مسولیتی نداش ...

در جواب یکی از دوستان کامل توضیح دادم

منم بانظرت موافقم ،  خوبه آدم قدردان کسایی باشه که براش زحمت کشیدن ولی به نظرم این هیچ وقت وظیفه نیست،بچه انتخاب نکرده به دنیا بیاد،پدر ومادر انتخاب کردن و وقتی کسی مسئولیتی رو برعهده بگیره ،باعث نمیشه حق و حقوقی نسبت به دیگران پیدا کنه البته خوبه بچه ها هم قدردان باشن ها ولی دیگه نباید شب و روز اون پدر و مادر بگن ما تو رو بزرگ کردیم برات این کارها رو کردیمو ... ،مگه اون بچه ازتون خواسته بوده به دنیاش بیارید  ،مثل مدیر یه مدرسه که یه مسئولیتی رو قبول میکنه و حقوق و مزایاش رو میگیره ،حالا باید شبانه روز سر دانش آموزها منت بزاره ؟

حتی دیدم پدر و مادرایی که تو زندگی بین راحتی و آسایش خودشون و کمک کردن به بچه هاشون راحتی خودشونو انتخاب میکنند و حتی حاضر نیستن هزار تومن کمک بچه اشون بکنند ،اونوقت همه توقع دارن تو پیری ،بچه هاشون همه کاری برای اونا بکنند