سه هفنه تا یه ماه باید بری ترمیم.یه دوره بزن خوشت نیمد دیگه ریمو کن🤭میگه جنس خوب نمیریزه ولی خب شما فکر کن یه جسمی هرچقد سبک بچسبه به مژه هات معلومه میریزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
ترمیم که بله هر جا برین نیاز به ترمیم داره سری قبل که برداشتم بله مژه هام کوتاه شده بود اما ب ...
ببخشید شما اکستنشن کردی روز بعدش نریخت؟؟
من انجام دادم الان چندتا تارش افتاده
حس میکنم تنک شده نسبت به اون یکی چشمم
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یه جا رفتم کارش خوب نبود سر ۵ روز همه مژه ها ریخت اینجا که جدید رفتم گفت تا ۲ روز اب نزن و هر شب یا ...
نه اخه دیروز انجام دادم یه چشمم عالی شده اونیکی از دیروز تاحالا پنج شیش تا بیشتر ریخته
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗