2777
2789

ا.مدم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

تعیین جنسیت؟

فقط بسپار به خدا

فقط بسپار به خدا

فقط بسپار به خدا

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

اون الکیه بابا من قبل از بارداری هم y داشتم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اون ک بله توکل ب خدا سالم و سلامت باشه اما خوب کنجکاو شدم بدونم  

آها فک کردم میخوای اقدام کنی

پس بارداری و میخوای بدونی جنسیت چیه

خدایاااا خوب شد زودتر تموم شد این کنجکاوی های من بخدا ادم دهنش سرویس میشه ینی دیگه به انگشتاتم نگاه میکنی ببینی طرز حرکتشون ربطی به جنسیت بچت داره یا نه

انشاالله برای شما هم خیلی زود بگذره و تموم بشه

حالا پسر میخوای یا دختر

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
آها فک کردم میخوای اقدام کنی پس بارداری و میخوای بدونی جنسیت چیه خدایاااا خوب شد زودتر تموم شد این ...

فرق نداره شوهرم پسر دوست داره 

دوست داشتم بدونم ولی شاید الان هم زوده بدونم 8هفتم انگار 😁

ناشکری  نکنم دختر هم دوست داره 

خودمم هردوشو دوست دارم اما خوب خاستم بدونم دیگ 🤗 

من Yتو هردوتا چشمم هست 

جوش شیرین وادار هم کف کرد ن زیاد کم 

ادرار باجوش شیرین کف کنه پسر کف نکنه دختر چی  ویار ها  شب تا صبح این پهلو وان پهلو شدن&n ...

والا هیچکدوم دقیق نیست 

فقط رنگ ادرار اگه تیره باشه میگن دختره روشن باشه پسر 

این برا من درست بود