2777
2789
عنوان

با پول سهامم میخام جلوی موهامو اکستنشن کنم به نظرتون میشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 90 پست

سود سهام رو واریز کردند؟پس چرا برام اس ام اس نیومد؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
موهات مشکلی نداره دوباره نرو پول بده خرابشون کن منم بعد از یک بار دلکلره و دوبار رنگ موهام سوخت مام ...

منم خر شدم رفتم پیش دوستم که هیچی بلد نبود 

منم پسرونه زدم ولی جلوشون بلندتر گذاشتم 

جالبه که همه موهام رشد کردن به جز جلو 

دقیقا فقط تو میتونی درکم کنی 

منم گفتم تا عمر دارم دیگ رنگ نمیکنم هیچ وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشمم ایشالله  هیچ وقت فکرشو نمیکردم نداشتن مو انقد برام سخت باشه  خواهرم موهاشو ...

خدادنکنه خوشگلم❤💝💝

الهی عزیزمممم، به خصوص اولش خیلی سخت میشه🥺 موهاشو چند فروخت خواهرت گلم؟

🙂😊
یعنی چی موی یکی دیگه رو گرفتن و بعد نصب؟

نه منظورش اینه موی خواهرشو خریده، خودش مو داره نیاز نیست آرایشگره براش مو بزاره، فقط باید موهایی که از خواهرش خریده رو بده به یه اکستنش کار تا اونارو روی سر خود استارتر وصل کنه. اینجوری آرایشگر هم هزینه ی کمتری میگیره

🙂😊
نه دیگه همین جدید رو میریزن

چ بد نمیدونستم مشکل از شماره شبامه 

وگرنه زودتر درستش میکردم

ممنون عزیزم

اخه نوشته بود مشکل داشته باشه برگشت میخوره 

فکر کردم برمیگرده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه منظورش اینه موی خواهرشو خریده، خودش مو داره نیاز نیست آرایشگره براش مو بزاره، فقط باید موهایی که ...

خب بعد ریزش نمیاره و اینا نمیریزن 

من موهام کم پشته تو تاپیکام هست 

اما از خواهرام پرپشت بنظرت واقعا راه درستیه؟؟؟ امتحان کنم

چ روزای قشنگی