2777
2789
عنوان

با پول سهامم میخام جلوی موهامو اکستنشن کنم به نظرتون میشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 90 پست

چون موخوره داره رشدنمیکنه من موهام خیلی موخوره داشت تنها راهی که بهم کمک کرد این بود که هرموقع یک سانت بلندی موهامو کوتاه میکردم درسته کوتاه میشه اما کم کم باعث میشه دیگه موخوره کلا ازاین بره من الان موهام تا زیرباسنمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن خودت خیلی ناز و خوشگلی، مشخصه، همین موی کوتاه هم بهت خیلی میاد، حساس نباش عزیزم🥰🥰🥰

متاسفانه انقققققد سر قضیه موهام گریه کردم و میکنم که حد نداره 

منی که اصلا مراقبت نمیکردم ازشون 

هر ماه میچیدمشون ولی وقتی سوختن فهمیدم چقد بم میومدن🤕

آره میخام همین کارو کنم با اینکه همسرم مخالفه ولی خب موی خواهرمو گرفتم فقط میمونه هزینه نصبش

عه اگه موی خواهرتو گرفتی پس حله، هزینه هات کلی میاد پایین، بیشتر هزینه ای که اکستنشن کارا میگیرن، هزینه ی مو هستش که اونم اوکیه دبگه از خواهرت گرفتی، نگران نباش همه ی این روزا میگذره، تا سال بعد موهات تا رشد میکنه😍😍😍

🙂😊
ببین هم کوتاهه هم پر مو خوره

موهات مشکلی نداره

دوباره نرو پول بده خرابشون کن منم بعد از یک بار دلکلره و دوبار رنگ موهام سوخت مامانم برام پسرونه زد

زجر کشیدم تا بلند شد ولی دیگه توبه کردم رنگ ودکلره کنم چقدرم پول دادم چقدرم سفید شد

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
عه اگه موی خواهرتو گرفتی پس حله، هزینه هات کلی میاد پایین، بیشتر هزینه ای که اکستنشن کارا میگیرن، هز ...

فداتشمم ایشالله 

هیچ وقت فکرشو نمیکردم نداشتن مو انقد برام سخت باشه 

خواهرم موهاشو فروخت چند روز پیش من کلی جاش غصه خوردم

متاسفانه انقققققد سر قضیه موهام گریه کردم و میکنم که حد نداره  منی که اصلا مراقبت نمیکردم ا ...

الهی عزیزم، میفهمم چی میگی، من خودمم رو موهام خیلی حساسم، در واقع خیلی دوسشون دارم با اینکه رسیدگی خاصی هم نمیکنم

غصه نخور عزیزم، موخوره هاتو رسیدگی کن خوب میشه، موهات هم رشد میکنن دوباره بلند میشن😍😍

🙂😊