2777
2789
عنوان

با پول سهامم میخام جلوی موهامو اکستنشن کنم به نظرتون میشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 90 پست
گرمی فروخت  هر گرم 16 هزار  272 گرم فروخت و  17 گرم هم به من داد واسه جلوی موهام

پس موهای خواهرت بلند بوده، به خواهرت بگو غصه نخور دوباره موهاش سریع بلند میشه🥰🥰

🙂😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي حساب كردم شد ٤مليونو سيصد خوبه اگه شوهرم بذاره منم بفروشم😅

آره خواهرم حوصله نگهداریش رو نداشت موشم طبیعی و خیلی قشنگ بود بدون هیچ رنگی چیزی 

گذاشت روشون رفت گوشواره خرید ولی من خیلی حیفم اومد

خب بعد ریزش نمیاره و اینا نمیریزن  من موهام کم پشته تو تاپیکام هست  اما از خواهرام پرپشت ...

من خودم تا حالا اکستنشن نکردم، ولی خیلیا انجام میدن، اکثر اونایی که موهاشون کم پشت و کوتاهه، میرن اکستنشن میکنن و موهاشون بلند و پرپشت دیده میشه. فکر نکنم ریزش بیاره.

🙂😊
لوپوس دارم عزیزم داغون شدم یعنی چی بیماریت  چیکار می‌کنی برا موهات  من فقط حسرتو گریه

روماتیسم مفصلی ۶ماهه گرفتم موهام اونقد پرپشت شده الان ازشون میریزه هچکاری نمیکنم برام مهم نی