2777
2789
عنوان

خیلی ببخشیدا ولی زندگیم خیلی سگیه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 50 پست

من چی بگم شهر غریب افتادم یه شهرکوچیک مزخرف  ، ادمای مسخره فرهنگ پایین، نه دوستی دارم نه یه ادم حسابی اینجا هست که بشه باهاش رفت و امد کرد دختراشون یا فکر شوهر کردنن یا فکر پسربازی اند، پسرا اینجا فکر اینن از کی عرق بگیرن بهتره، یا بگردن کدوم دختر پا میده ببرنش خونه خالی 

همشون تنبل و درس نخون، فقط فکر عیاشی

دل منم خون شده اینجا

رقیب اصلیت باید خودت باشی‌.🙂✋

چون تو اساساً از شرایط زندگی اون دونفر دیگه باخبر نیستی.😐🤔 

در ثانی، سعی کن که روی نقاط قوتت تمرکز کنی و بیشتر انرژیت رو روی اونا بذاری.💫🍒

نقاط ضعفت رو دسته‌بندی کن به اونایی که متوجه میشی ولی زمان میبره، اونایی که متوجه نمیشی.🥲

حتماً برای دسته‌ی اول وقت بذار.👌👌👌

اميدوار باش. نرمش کن. فضای مجازی و اخبار منفی رو کنار بذار.🤗💝

انشالله که به آرزوت میرسی.❤🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم یازدهمی ام ، دقیقا از این شرایط میترسم ، سه ماه و دو هفته وقت داری ، میتونی خیلی چیزا بخونی

ب نظر. من سعی کن حداقل از این س ماه نهایت استفاده رو کنی 

حتی اگ قرار پشت هم بمونی کسی باشی ک قبلش س ماه با انگیزه و عالی و با هدف خونده ، همین س ماه هم خیلی بهت کمک میکنه و یا حتی اگ پشت نمونی ایشالله ی رشته دیگ قبولی ، رشتت چیه و چ شهری هستی ؟

خب تا میتونی وقتتو بذار برای درس خوندنت هم سرگرم میشی هم امیدوار و هم اینکه ان شا الله قبول میشی و خیلی از مشکللاتت حل میشه فقط یه خورده سختی داره ولی درس خوندن به نظرم هم سرگرمیه هم پیشرفت میکنی و از این حال و هوا در میای 

فاز منفی نگیر کله بکوب بلا بارونه با قطره چکون . عشقم اول افکار منفی رو دور کن بعدم برنامه ریزی کن ت ...

♥️ 

واقعا خیلی سعی میکنم انرژی منفی دور کنم همین چن ماهو بکوب بخونم ولی یهو حالم بد میشه  بقیرو میبینم به هم میریزم

نه انسانی آره تنها راهم همینه درسته👍

انسانی ک چ بهتر ، اتفاقا خیلی از این بچه های انسانی ک قبول میشن عید شروع میکنن ، اینو بخاطر اینکه گولت بزنم نمیگم ولی ی حقیقته ، اصلا بچه های انسانی با س ماه خوندن نتیجه میگیرن برخلاف تجربی 😔😔

برو پیام نور ،   من اصلا ب خودم سختی ندادم ،  بچه درسخونی بودم   اما  ب خودم سخت نگرفتم   الانم پیام نور میخونم  خیلی راحتم   برا ارشد میرم دولتی     اما بازم نظرم برا ارشد هم پیام نوره     واقعا راضیم

چقدر من مثل توبودم😑ولی نشستم خوندمو قبول شدم سراسری

ببین تنها راه نجاتت از این شرایط درس خوندنه

فرض کن میری یه شهر دیگه و هفته ها خونتون نیستی 😂😍میدونم سخته ولی میارزه ..بخون

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹
کنکور خیلی مزخرفه،دانشگاه ازادم ترمی ته تهش چارتومنه،برو سرکاری چیزی ،برو ازاد چرا اذیت میکنی خودتو

خیلیییی

بخدا سال قبولم دودل بودم برم گفتم بزار یه سال بمونم پشت کنکور شاید خوندم که بعد پشیمون نشم که نخوندم 

دلمم میسوزه  برا بابام 

آره اگه کارم به اونجا کشید حتماا

ببین من ۴۱سالمه این دورانو داشتم اول اینکه خودتو با کسی وارد رقابت نکن چون دلشوره میاره دوم بشین برنامه ریزی کن روی کاغذ هرشب بنویس سوم حتما روزی یکساعت برو قدم بزن اکسیژن برسه به روح و روانت پرانرزی بشی بتونی درس بخونی چهارم رشته ای بخون ارزش اینهمه استرس داشته باشه پنجم سعی کن بجای متن کتاب فقط تست بزنی ازروزیکه کنکور کشف شد تاالان تست های مربوط به رشته ات بگیر و بزن من دکترامو با نمونه سوال قبول شدم نه با متن کتاب  موفق باشی دخترم