2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست
ما اصلاح میکنیم شبیه گربه میشه😂🥹 کلا میخوام بغلش کنم حجم زیادی از مو رو سر و صورت و لباسم هست&nbs ...

آره سگ منم نصف میشه🤣🤣🤣

و لباسای مشکیم همیشه داغون میشه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

نور بر تاریکی پیروز است💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااااااااااااااااااای قربوووونششش برمممم منننن😭💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدا نکنهههه😂💜

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
گذاشتم،

وای ضعف کردم بخدا براشون 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

فدای تک تکشون بشم الهی 

شمام دستت درد نکنه هواشونو داری

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
نه گلم خودش موقع جفت گیری ، جفت گیری کرد حامله شد  همین یه دونه دختر رو داریم  اصلا سخت ...

باید بری یکاری کنی باردار نشه اینجوری وحشی میشن 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

شوهرم.. میخوره میرینه میخوابه

لعنت بهت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مرغ عشق بنام آبی و زردک  عروس هلندی بنام برفک  هاپو بنام بوبو  اکواریوم هم داریم

واااووو🤩🤩😂❤️❤️❤️

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

جوجه رنگی دارم فلج شده مدام درحال پشتک زدن😑🤦

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
واااااااااااااااااااااااااای قربوووونششش برمممم منننن😭💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم‌ خدانکنه🪻اینم قیافش بعد از آب بازی 😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ی سگ خوجل دارممم 

مامان ب فداش 🥲

از کاراش کیوت بودن می‌باره🫠

میاد بغلم لش می‌کنه ک ماساژش بدم😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍