2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوجه رنگی دارم فلج شده مدام درحال پشتک زدن😑🤦

وااای نه بیچاره مونده زیر دست و پا ؟🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

منی که کلا فوبیا دارم از همه حیوونا میترسم 

ما عروس هلندی داریم جفتن از داخل قفس پرمیزنن من سکته میکنم اینور 

شبا نصف شب که بالشون گیر میکنه به قفس بال میزننن از صداشون بلند میشم در حال سکته ام 

خیلی حیوونا رو دوست دارم ولی وقتی نزدیک میشم که بهشون دست بزنم یدفه خیلی بدجور میترسم  دست خودمم نیست😂😂

وایییی🤣🤣🤣ترخدا؟

آره🤦😂

ولی دلم براش میسوزه ن میمیره ن خوب میشه😞از شانس گوهم گربه هم نمیاد ببرش

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
وااای نه بیچاره مونده زیر دست و پا ؟🤕

ن ی مدت بهش برنج دادم ولی روغن داشت بعد اون مریض شد اینطور🥺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ن ی مدت بهش برنج دادم ولی روغن داشت بعد اون مریض شد اینطور🥺

آخی طفلکی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای ضعف کردم بخدا براشون 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 فدای تک تکشون بشم الهی  شمام دستت درد ن ...

خدا نکنه گلم، 💕

من عاشق کسانیم که حیوانات رو دوست دارن،

هرکسی این موهبت رو نداره، 

خدا رو شکر که شماها هستین 💕🌹