2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست
عکسشو داری منم یه هاپوی خیلی بامزه دارم تا نیاد تو بغل بابام. نمیخوابه وقتی هم بابام بره بیرون حتی ا ...

آخی ناناسی

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما چندتا حیوون خونگی داریم باهامون غذا میخورن شیرینی میخورن عسل میخورن همه جای خونه می‌چرخند شبها هم میان تو رختخوابمون 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

گربه دارم، دو تا تو خونه، ۸ تا بیرون توی حیاط. عشقن، عشق.

💕💕💕

موقع خواب میچسبن بهم، میرن سراغ کفشهام مثل بالشت سرشونو میذارن روش میخوابن. عاشق کارتن مقوایین، میرن توش، بازی میکنن، و ...

من یه لشگر مورچه دارم هر سوزاخ سمبه ای رو که میگیرم از یه جای دیگه میریزن بیرون......یه بارم از دستگیره در دسشویی رفت وآمد میکردن اینو من میزارم به پای شیرین کاریشون ....سفره هم که باز میکنم یه چی بخوریم جلو تر از ما صف میکشن ....

یه گربه دارم قربونش برم  دختره حامله هست الان  پرخور شده بچم دل نازک شده همش میگه نازم ک ...

وای جدی حاملسسس🤩

نر هم داری مگه 

سخت نیست نگهداری شون؟

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
حتی ی مورچه هم نداریم ت خونه یا پشه  

ما زیاد داریم برات بفرستم؟ نژادشونم گلده😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وای جدی حاملسسس🤩 نر هم داری مگه  سخت نیست نگهداری شون؟

نه گلم خودش موقع جفت گیری ، جفت گیری کرد حامله شد 

همین یه دونه دختر رو داریم 

اصلا سخت نیست گربه ها حیوونای ارومین

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

خرخاکی یه مدت زیاد شده بود ، حساب میشه ؟

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !