2777
2789
من سنندجم عاشق شهرمم کوه آبیدر معروف مونه هرکی بیاد می‌ره (خیلی قشنگ مسیرش میری بالا و پل معلق و ز ...

عه میگم امشب شمام زلزله رو احساس کردین؟

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن کلا چ خواهرم چ مادرم عادتشونه همیشه همه چیز رو میخان ب نفع خودشون کنن همیشه لج میکنن توهمه چی

پس بهترین راه اینه تو باهاشون لج نکنی که حساس نشن...میگن فردا نرو!؟خب نرو بذار برا یه روز دیگه.۴بار که دیدن به حرفشون گوش میکنی کمتر حساسیت نشون میدن خودت راحت تر میشی...اینا همه تجربه هست

عه میگم امشب شمام زلزله رو احساس کردین؟

والا مامان بزرگم زنگ زد گفت همه مون بیرونیم کجایی 

ما مهمون داشتیم گفتم والا چیزی حس نکردم عموم مریوان بود خیلی نگران بود گفتم برا ما خونه آپارتمانیه و زیربناش و خوب ساختن لابد حس‌ نکردیم وگرنه همه ترسیده بودن 

خضرزنده؟!؟!میشه توضیح بدی

ی کوهه عزیزم که هواش خیلی خنکه و ونجا تقریبا شده پارک الاجیق اینا داره

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
واقعا یعنی از سرعصاب خرابی اینجور گفته..خودشم میگه وقتی عصابم خورده فکرم درگیره بلدنیستم کلمات درس ک ...

اره گلم مطمئن باش...یعنی اگع ۴ روز دیگه که اوضاش خوب شد بهش بگی اینجوری گفتی مطمئن باش ازت معذرت خواهی هم میکنه

پس بهترین راه اینه تو باهاشون لج نکنی که حساس نشن...میگن فردا نرو!؟خب نرو بذار برا یه روز دیگه.۴بار ...

عادتشون میشناسم مثلا قراربود یکی۲ماه دیگ خونمون بیادتهران حالا پسره هم ک باهاشم فامیل خودشه امشب ازسرلج گفت فردا پس فردا بافلانی حرف بزنم ببینم برا سرکاری جای تورواستخدام میکنن..منظورش اینه ک نره تهران ک منم باپسره بیفتم کلااخلاق مادرم اینه..یایکی شوهرمیکنه میگه توام بافلانی ازدواج کن میگم خداپیغمبر امام اون اخلاقش فلان بهمان میگه ن همه یکی نیستن تابهشون ثابت نکنی از رو نمیرن.

خدایاشکرت...❤️

والا مامان بزرگم زنگ زد گفت همه مون بیرونیم کجایی  ما مهمون داشتیم گفتم والا چیزی حس نکردم عمو ...

مریوان تندتر بود چون مرکزش مرز بود

خضرزنده؟!؟!میشه توضیح بدی

آره عزیزم 

از پارک آبیدر یه قسمتش هست میری بالا از کوه چه پیاده چه با وسیله نقلیه یکم راه طولانیه ولی برسی اون بالا خیلی قشنگه جای نشستن هست سرویس بهداشتی مسجد برا مسافر ها قهوه خونه و... 

کلا مجهزه و بخاطر اینکه حضرت خضر از شهرمون و خصوصا اون منطقه رد شده و میگن هنوز زنده س و خیلی وجود شو از پاک بودن حس میکنن اسم شو گذاشتن خضر زنده 

منم اینارو شنیدم و چون تو شهرمه همش دنبال کنجکاوی ام و باور میکنم🤷🏻‍♀️😁

اره گلم مطمئن باش...یعنی اگع ۴ روز دیگه که اوضاش خوب شد بهش بگی اینجوری گفتی مطمئن باش ازت معذرت خوا ...

چ خوب ک دلم اروم شد امشب رفتم حموم اینقدتوحموم گریه کردم باخداحرف زدم ک تواصن هستی وجودداری صدام میشنوی هربار ک میخام شاد باشم بایدبرینن توش با بدن پاک اومدم توجام بامنوخواب بخواب کن کم دلمو بشکن یا فلانیو بهم بده

خدایاشکرت...❤️

[QUOTE=280163653]عادتشون میشناسم مثلا قراربود یکی۲ماه دیگ خونمون بیادتهران حالا پسره هم ک باهاشم فامیل خودشه امشب ازس ...[/QUOTE

عزیزم من که جای تو نیستم ولی مامان خودمم مجردیم همینجوری گیر بود..تا میدید من روی یه چیزی یه کم پافشاری میکنم میفهمید یه قضیه ای هست و دقیقا جلوم وایمیساد...ولی یکم که گذشت من دستشو خوندم و از اون به بعد تا به یه چیزی گیر میداد من ولش میکردم...اصلا حساس نمیشدم اونم میفهمید برام مهم نیس بیخیال میشد و بعد من اآاااارووووم کارمو میکردم😁

آره چون عمومم زنگ زد گفت همه ریختن تو‌خیابون🥲

اره ولی طولش کم بود خدا رحم کنه🥺

چ خوب ک دلم اروم شد امشب رفتم حموم اینقدتوحموم گریه کردم باخداحرف زدم ک تواصن هستی وجودداری صدام میش ...

ای بابا ناراحت شدم..ایشالا که این روزایی که داری میگذرونی ارزششو داشته باشه😥