2777
2789
[QUOTE=280163653]عادتشون میشناسم مثلا قراربود یکی۲ماه دیگ خونمون بیادتهران حالا پسره هم ک باهاشم فام ...

دقیقامنم الان اصلاواکنش نشون نمیدم میدونم بدترلج میکنع .کفتم اره با فلانی حرف بزن ببین همین شهرخودمون منوجایی اداری استخدام میکنه حالاانگارخواهریابرادرشه فلانی عمرا تااستخدام نکنه

یامثلاامروزرفتم عکس گرفتم برااسکن ازمون بانک ملی کارت ورودب جلسه میگه عکسارو بده قایم کنم ی وقت ب کسی ندیشون دقیقامنظورش پسرس گفتم ب کی بدم اخه من کیو دارم ببرقایم کن روز ثبت نام بده یکیش اسکن کنم😒

خدایاشکرت...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامنم الان اصلاواکنش نشون نمیدم میدونم بدترلج میکنع .کفتم اره با فلانی حرف بزن ببین همین شهرخودمو ...

ای خدا احیانا مامانت مادر من نیس؟؟؟اخه دقیقا همین زفتلرا رو داشت  باهام..چند سالته؟

انشالا امید بخدا ک فقط خودش کمکم کنه و عشقمو بهم بده😔

ببین میدونم سخته ولی یکم رابطتو باهاش محدود کن.یه جوری که  مامانت فکر کنه کلا کات کردین.اونموقع فک کنم بیخیالت بشه کمتر اذیتت کنه

ای خدا احیانا مامانت مادر من نیس؟؟؟اخه دقیقا همین زفتلرا رو داشت  باهام..چند سالته؟

اینقدچوب لجبازیش میخورم خونمون ۱۷ ۱۶سال یکی ازکلانشهرابود اون موقع مدیرمعاون میگفتن دخترت ازین شهرنبر مغزه معزه استخدامش میکنیم تواداری جایی اموزش پرورش هرجورشده مادرم لج کرده و خونمون اوردشهرمون هرچی گفتم نریم نریم

الان پشیمونع چرابرگشتم

یامثلا خواستگارداشتم اونجا ۱۵سال منومیخاس ایتقدجوابش کردم توهین کردبهش مادرم ک من خودزنی کردم بخاطرش 

پسره اومدشهرمون موادی سده بود تریاک گاه گاهی مامانم تاحدودی راضی شد ولی خودم دیگه جوابش کردم ب خونوادم نگفتم موادی گفتم ن غربت فایده نداره بااینکه ترکم کرده بود.کلا هرکی رو دوس دارم باید یاسرفوشو بهش بکشه یاکاری کنه بهم بخوره خیلی الکی لج مبکنه خیلی

خدایاشکرت...❤️

الکی لج میکنه فقط..من۲۵

نه ببین الکی که لج نمیکنه بالاخره تو این دور و زمونه دختر بزرگ کردن و به سرانجام رسوندن واقعا سخته بااین وضع جامعه!ولی خب ماها طاقت این گیر دادنا رو نداریم مخصوصا وختی بعضی دخترای اطرافمون رو میبینیم که چقد آزادن.احتمالا توهم یه جا یه گاف دادی که حساس شده روت 

ببین میدونم سخته ولی یکم رابطتو باهاش محدود کن.یه جوری که  مامانت فکر کنه کلا کات کردین.اونموقع ...

اخه بنده خدا من ماهی شاید دوماه یبارازین ب بعدببینمش زیادم بیرون نمیرم و اگ برم ارایش میکنم اگ ارایش نکنم میگه هاخودتواسیر فلانی کردی بدبخت برو بگرد شایدبهترازون دیدنت بهترازون خواستنت ب ولله بخاطرحرفش باخواهرم رفتم بیرون بعدب خواهرم گفتم نگاه مامان میگه برو بیرون هرچی دهه ۸۰بیرونن و یامتاهل یا ازین لاتو جنگیا دیگ ب چی دلخوش باشی ک یکی ببینت بگیرتت..ته دلم میشکنه باکاراحرفامادرم دوس دارم باعشقم براهمیشه برم اون سری بهش گفتم ازین کشوربریم گفت من بدبختیم یکی ۲تانیس بچموچیکارکنم اگ اون نبودحتما..ولی همیشه میگه صبرکن هیچوقت نکفتم توخونمون اینجورا فک میکنه خونوادم نمیدونن باهاشم

خدایاشکرت...❤️

نه ببین الکی که لج نمیکنه بالاخره تو این دور و زمونه دختر بزرگ کردن و به سرانجام رسوندن واقعا سخته ب ...

کلااخلاقش اینه کلااااا فقط بامن لج میکنه زمان مجردی خواهرم بااون کمتر

خدایاشکرت...❤️