2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

برااینکه من یکی دوس دارم بعد فردا قراره ببینمش حالامامانم گفت فردامیریم فلان جا خودش نخاس بره  و گفت توباخواهرت ایکابرو ی دورهمی زیادهمه عموم مردم میان بعدگفت خب جرات داری فرداقلم پات بزاربیرون دروقفل میکنم بیااونجابگرد دونفرببیننت..زورمیگه همش

خدایاشکرت...❤️

چرا عزیزم

از ی طرفم عشقم تصادف کرده خونوادش باماشینش ماشین ۶۰۰ ۷۰۰ َشده۶۰ ۵۰تومن

عصابش ریخت بهم و بعدبحث ازدواج شد میخادمنو ها همیشه میمع بعدامشب نمیدونم بحث چیشد ک گفتم اخرش توروقانونی مال خودم میکنم بعدگفت قانونی گفتم اگ توبخای اره گفت ایشالا گفتم ن بگوحتما گفت خب حتماایشالا بعد گفت فعلاعصابم ریخت بهم بخاطر تصادفه و ماشینش ک بارنج بازوش خریده بود گفت ن فقط تو هیچکس الان براازدواج امادگی ندارم تامشکلا حل نشن ریختم بهم بعد گفت تو تاابددوس دخترمی اینقدکفری شدم🥺مرتیکه بز

خدایاشکرت...❤️

خب یه روز دیگه قرار بذار

اخه بنده خدا نمیشه راش دوره خونشون تهرانه ماشین فامیلشون میگیره...۸ ۹ساله خونشون رفته تهران ایامای عید میان شهرمون و هربار بخاطر ۷۰۰کیلومترمیکوبیدمیومد

خدایاشکرت...❤️

من سنندجم

عاشق شهرمم

کوه آبیدر معروف مونه هرکی بیاد می‌ره (خیلی قشنگ مسیرش میری بالا و پل معلق و زیپلاین داریم و...)

خضر زنده داریم 

خانه ی کورد

موزه ی سنندج و خانه ی حبیبی 

خانقاه 

عمارت خسروآباد

عمارت آصف وزیری

حمام خان (حمام قدیم شهر )

حمام شیشه ای 

پارک امیریه 

از ی طرفم عشقم تصادف کرده خونوادش باماشینش ماشین ۶۰۰ ۷۰۰ َشده۶۰ ۵۰تومن عصابش ریخت بهم و بعدبحث ...

مرتیکه بز؟😂😂😂😂خب عزیزم اعصابش خراب بوده از ته دل نگفته مردا همشون تا اوقاتشون تلخ میشخ گند میزنن به افکار طرف بیخیال

من سنندجم عاشق شهرمم کوه آبیدر معروف مونه هرکی بیاد می‌ره (خیلی قشنگ مسیرش میری بالا و پل معلق و ز ...

وای خدا من عاشق شهرتونم و کوچه هاش مخصوصا همش سر بالایی و سرپایینیه خیلی برام جذاب بود

مرتیکه بز؟😂😂😂😂خب عزیزم اعصابش خراب بوده از ته دل نگفته مردا همشون تا اوقاتشون تلخ میشخ گند میزنن ...

واقعا یعنی از سرعصاب خرابی اینجور گفته..خودشم میگه وقتی عصابم خورده فکرم درگیره بلدنیستم کلمات درس کنارهم بزارم..

خدایاشکرت...❤️