2777
2789
عنوان

رشته فرهنگیان

327 بازدید | 9 پست

سلام بنده پایه دوازدهم رشته ریاضی هستم.

حدود درصد های لازم کنکور برای رشته فرهنگیان رو کسی میدونه؟یامثلا رتبه لازم در منطقه 2.

چقدر حقوق میدن؟چقدرش رو بابت غذا و خوابگاه کم می کنند؟کتاب هاش سخته یا راحت؟بعد از اتمام تحصیل 4 ساله معلم ابتدایی میشم یا چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام برای دیدن رتبه و درصد لازم میتونید به سایت قلمچی بخش تخمین رتبه یا بخش رتبه و درصد بر اساس دانشگاه مراجعه کنید

تا اونجایی ک من اطلاع دارم فرهنگیان هم دبیری داره(برای بچه های ریاضی دبیری فیزیک و ریاضی فکرکنم) و هم آموزش ابتدایی که معمولا قبولیش راحت تر از دبیری هست

حقوقش رو هم دقیقا نمیدونم ولی حدود ۵۶۰۰ تا ۶ تومن فکرکنم هست(البته من شنیدم آموزش ابتدایی بیشتر هست تا ۸ تومان البته مطمئن نیستم)که با توجه به اینکه خوابگاه بگیرین یا نه و غذا و...کم میشه مثل اینکه شاید حدود ۲/۵ بدن بهتون در دوران دانشجویی 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

سلام برای دیدن رتبه و درصد لازم میتونید به سایت قلمچی بخش تخمین رتبه یا بخش رتبه و درصد بر اساس دانش ...

تخمین رتبه ها بنظرم دقیق نیستن الان چون عمومی ها حذف شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم استان هستید؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
تراز بالای۷۰۰۰رگفتن معلمی  از همون سال که قبول شید وارد دانشگاه میشید و حقوق میگیرید  دخ ...

اره محیط دانشگاه فرهنگیان خوبه.که پسر و دختر باهم نیستن.من بخاطر همین خودمو کشتم واس فرهنگیان.تحمل کردن پسر جماعت رو ندارم.از بس خیانت دیدم دورو 

ورم و به خودمم خیانت شده ترجیح میدم جایی درس بخونم که به جز استاد دیگه هیچ پسری اون طرفا نبینم.

دانشجو
اره محیط دانشگاه فرهنگیان خوبه.که پسر و دختر باهم نیستن.من بخاطر همین خودمو کشتم واس فرهنگیان.تحمل ک ...

منم خوشم میاد امسالم دوازدهم هستم کاش قبول میشدم🥺

ولی استاد دانشگاه ایشالا کشته مرده من شه عاشقم شه

گفتی نباشم میمیری... الان قبرت کجاس؟