بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تنها کاری که حس کردم حس خوبی داره بهم میده توی نی نی سایت بعضیا تاپیک نظر صلوات و قران و دعا برای دیگران گذاشتن منم توی همش شرکت میکنم حس میکنم دعا در حق دیگران کنیم خدا بیشتر بهمون توجه میکنه همم حس خوب بهم میده هرچند ادم معتقدی نیستم زیاد که ادعا کنم که دعاهام بر اورده میشه ولی حسش و دوست دارم
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
یبار یه کلیپی دیدم که در مورد یه نفر بود دقیقش یادم نیست اما گویا خواب دیده بود امام زمان در خونشو زده اما خونش شرایط پذیرایی از آقارو نداشتو تا خواسته جمع و جور کنه آقا رفته، یه همچین چیزی بود اگه درست یادم مونده باشه. منم دیگه ماهواره مونو جمع کردم و سعی کردم تابلویی چیزی نباشه توی خونم که مناسب نباشه. میدونم کسی نیستم که لایق باشم آقا به خونم سر بزنه اما به نیتشون اینکارو کردم
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم