2777
2789

بنظر شما مجازات خیانت در چه حد باید باشه؟؟؟چند سال پیش توی شهرمون ،یه زنه به شوهرش خیانت کرد و با یه مرد دیگه رابطه داشت(جنسی)،،شوهره که فهمید ،یه روز در نهایت عصبانیت اون آقاهه رو توی پارک گیر آورد و اونجاش رو با چاقو برید،،یارو که از خونریزی شدید فوت شد،،زنه هم فراری......یادمه عکس آقاهه خونین و مالین، توی گروههای مجازی پخش شده بود....آخه چرا خیانت ؟؟خوب طرف رو نمی‌خواهید جدا شید،،حتما باید یه خون ریخته بشه،یکی زندان بره و بچه هاشونم در به در؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اساسی از زن خودش بوده باید زنش تاوان میداد ن کسی دیگه

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

غلط کرد اونجاشو برید مرتیکه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

البته به همین سادگی ها هم نمیشه واسه خیانت نسخه پیچید میتونه دلایل زیادی داشته باشه

فکر نکنم برای خیانت بشه دلیل آورد خوب اگه نمی‌خواید یا مرد یا زن وصله ناجوره جدا شید دیگه😐😐😐