2777
2789
عنوان

پیله ابریشم کسی استفاده کرده ،،،،، خط اخم

| مشاهده متن کامل بحث + 5340 بازدید | 19 پست
قیلتر بد نمیشه؟ خخ منی که اصلا رعایت نمیکنم یا خدا ۱میلیون خیلی زیاده بعد تا چند ماهه؟

نه فک نکنم،حدودا ۶ماه تا یه سال میمونه،بوتاکسم همینطور،بستگی ب بدن طرف و اون جنسی ک میزنن داره ماندگاریش

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
نه فک نکنم،حدودا ۶ماه تا یه سال میمونه،بوتاکسم همینطور،بستگی ب بدن طرف و اون جنسی ک میزنن داره ماندگ ...

چه جنسی بهتره

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونارو دیگه نمیدونم باید دکتر بگه چون من تخصصی ندارم تاحالا هم استفاده نکردم

خب من که نمیدونم اونا راست میگن یا دروغ

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

سلام چروک خیلی صورت رو بد ‌کنه حتی یه کرم پودر ساده هم نمی‌تونی بزنی کرم پودر تو قسمت‌های چروک جمع میشه اصلاً بد می‌شه از من به شما نصیحت تا چروک صورتتون زیاد نشده مجبور نشدید مثل من بوتاکس تزریق کنید 

حتماً کرم‌های بوتاکس همیشه قبل از اینکه چروک خیلی عمیق بشه استفاده کنید 

خواهر من کرم بوتاکس از یه خانم خرید واقعاً الان جوون مونده پوستش که هم لیفت شده هم پر شده هم چروک‌ها رفته پوستش تا به امروز بوتاکس تزریق نکرده 

کوچک‌ترین چروک رو صورتش نداره پر کرده لیفت کرده 

ولی متاسفانه من بوتاک زدم پشیمونم و نمی‌تونم دائم برم بزنم هم هزینه و هم تایمش رو ندارم 

من شماره فروشنده کرمی بوتاکس را می‌ذارم واقعاً کارش عالیه پیج اینستاگرام هم داره می‌تونید از خودش مشاوره بگیرید 

09026744639