2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

201 بازدید | 14 پست

یه چیزی میگم بهم نخندینا

من تازه عروسم ولی فکر میکنم اصلا خونم به تازه عروسا شباهت نداره😐

شوهرمم اصلا اهمیتی نمیده به وسایل خونه و اینا

پذیراییم فقط ۲ تا قالی ۳ در ۴ داره با مبل و تلویزیون بدون میز روی دیوار نصبه

حس میکنم اصلا شیک نیست

یه طرف خونه هم اندازه ی یه فرش ۲ در ۳ کلا خالیه و سرامیک تنهاست و حتی یه پادری هم نیست

شوهرم اصلااا پول واس لوازم خونهه نمیده وظیفه ی مادرپدرو منم نیست ک بیچاره ها کلی واس جهیزیم هیمنجوریشم زیر قسط رفتن درست نیست ک ب اونا بگم

بگین چیکار کنم 

مثلا الان باید پادری بخرم چندتا دکوری بخرم.. یک چیزی واس روی جلو مبلی بخرم یه قاب قشنگ واس اتاق خوابم 

پول از کجا بیارم خب😐😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکوری این چیزا ندارم همه چی نوعه ولی چون همه چیزو ساده برداشتم  الان میفهمم آبجیم میگفت یگم سل ...

میگم شوهرا ک پول نمیدن خودمون پول جمع کنیم کم کم بخریم نه؟😐

من زورم میاد میگم چرا من جم کنم بدم وسیله خونه بخرم درحالی میتونم لباس یا طلا بخرم  یا به خودم ...

خب هردوکارو کن. لباسم تا ی حدی بخری دیگه ازش بی نیاز میشی

بعدش پولاتو بذار واسه خونه

دکوری بخر گلدونی چیزی 

از این خونه معمولیاس بله تازه عروسم شوهرم از سر کار میاد بعد میگیره میخوابه بیدار که میشه بهش میگم ب ...

غصه نخور مث همیم😘 بجاش روی نقاط مثبتش تمرکز کن همه بالاخره ی خوبیاییم دارن😁