2777
2789
عنوان

چرا دست هام جون ندارن؟😒🌱

325 بازدید | 10 پست

سلام🌻💕

الان دیوانه میشم از صبح دستهام هیچ انرژی ای ندارن نمیتونم خودکارو سفت بگیرم که تند بنویسم 

تازه داشتم با کیبورد تایپ میکردم کلیدای کیبوردم نرمن ولی من نمیتونستم خوب بزنم

دوتا وسیله که میخوام بلند کنم انگار روحمو میکشن بیرون

چرا ؟؟

بار اولمم نیست بعضی وقتا اینجوری میشه 😷

ممکنه بخاطر این باشه که اصلا هیچ تحرک و ورزشی نمیکنه؟ من فقط خیلی مینویسم یعنی مچم همیشه درگیره ..

آهن ات کم نیست؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کمه ولی نه خیلی بهم قرص ندادن گفتن با تغذیه البته تازگیا نرفتم آزمایش بدم 

وا مگه میشه

همه باید ماهی یک هفته هر روز قرص آهن بخورن 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
وا مگه میشه همه باید ماهی یک هفته هر روز قرص آهن بخورن 

من قبل از آخرین آزمایشم بهم گفتن خیلی عجیبه که اصلا کمبود اهن نداری ولی بعدا توی یه تایمی وزن کم کردم ضعیف شدم رفتم آزمایش گفتن مشکلی نداری ولی حواست به تغذیت باشه 

قرص ویتامین دی ولی بهم دادن