2777
2789

سلام به همه،
من خیلی اهل برنامه ریزی و هدفگذاری هستم ولی معمولا بهشون پایبند نمیمونم، جدیدا یکی از دوستام سایت تیک یاد رو بهم معرفی کرده،
کسی هست که از این سایت استفاده کرده باشه و بهم بگه که چقدر بهش کمک کرده؟
اصلا شما از چه روشی استفاده میکنین؟

منم به اهمال کاری دچارم

پیشنهاد میکنم در مورد قانون ۵ ثانیه بخونی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به اهمال کاری دچارم پیشنهاد میکنم در مورد قانون ۵ ثانیه بخونی

نه مشکلم اهمال کاری نیست،
مشکلم اینه که معمولا بعد یه مدت مثلا یه ماه دیگه خسته میشم و تداوم کافی توی مسیر ندارم و اصلا به همین خاطر این سایت تیک یاد رو دوستم بهم معرفی شده،
ولی گفتم بیام توی نی نی سایت هم بپرسم، ببینم کسی از این سایت استفاده کرده یا نه

نه مشکلم اهمال کاری نیست، مشکلم اینه که معمولا بعد یه مدت مثلا یه ماه دیگه خسته میشم و تداوم کافی ت ...

من ک در مورد این سایت چیزی نمیدونم 

اما یه چیزی در خصوص این موضوع خونده بودم الان حضور ذهن ندارم

اگ پیداش کردم حتما میزارم تو تاپیکت

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من ک در مورد این سایت چیزی نمیدونم  اما یه چیزی در خصوص این موضوع خونده بودم الان حضور ذهن ندا ...

منم لایک میکنی بی زحمت 

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

منم لایک میکنی بی زحمت  

هر وفت گزاشتم چشم

این پادکست ها تو برنامه کست باکسه 

میخواد بگه اینکه ذهن بعد یه مدت خسته میشه و مقاومت میکنه چیز طبیعیه.

راهکار عملی نداده به اون صورت.

ولی خب همون قانون ۵ ثانیه کمک میکنه بهتون.

https://castbox.fm/vb/251369190

https://castbox.fm/vb/251369196

امیدوارم مفید باشه براتون.