2777
2789
عنوان

مامانم تعطیلات عیدمون رو خراب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما ميشي عمه ى اونا و نميخواى باهاتون بيان درسته؟ 

نه نگفتم نیان که 

گفتم اول باید می پرسید ما می تونیم بیاییم باهاتون ؟ شرایطتون چجوریه؟

انقدر وسایل جمع کرده بودیم که ببریم ، وقتی قرار شد اونا هم بیان به مامان گفتم نصف وسایل رو نبریم که اونا هم جا شن ، هم خودشون هم وسایلشون.

امروز مامانم رفته تلوزیون گرفته ، گفتم جا نداریم کجا قراره جا بدیم؟ 

از دست کارای تو حرص بخورم یا بچه هات؟

حالا چه اشكالى داره دو تا جوون كه ماشين ندارن با شما بيان ، مگه چقدر راهه كه جاتون تنگ ميشه تازه غري ...

اصلا متوجه نشدی منظورمو 

بحث اینه که مامانم به جای اینکه وسایل رو کم کنه داره بیشترشم می کنه

خب کاش به برادرزاده میگفتین که وسایل زیادی قراره ببرین

اونا نمیدونن شمال خونه دارین؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
قراربود صندوق عقب پر وسایل بشه یکمی هم حتی رو صندلی عقب 

عیبی نداره دیگه مته به خشخاش نذارید همون تی وی و وسایل غیر ضروری حذف کنید سری بعد ببرید الانم پاشو وسایل بچین ی ماچ گنده هم از لپ مامان خانم ناز نازو کن از دلش دراد چاره چیه 

خب کاش به برادرزاده میگفتین که وسایل زیادی قراره ببرین اونا نمیدونن شمال خونه دارین؟!

چرا می دونن

والا مامانم چند بار قبلا گفته بود یه وقتایی اگر ماشین دستتون بود شمال می رفتید بیایید منم ببرید به خونم سربزنم

اصلا تو این مدت می رفتن و می اومدن به روشون نمی اوردن که مامان دوست داری تو هم با ما بیا

مامانم هم خدایی شاکی نبودا می گفت جوون هستن حتما می خوان تو ماشین راحت باشن

الان که خودشون ماشین ندارن قراره با ما بیان که بازم موردی نداره 

گفتم وسایلو سری بعد می برم اما مامانم واقعا فکر هیچیو نمی کنه رفته شب عیدی تلوزیون گرفته 

خب تو که می دونی جا نداریم چرا رفتی گرفتی؟ 

چرا می دونن والا مامانم چند بار قبلا گفته بود یه وقتایی اگر ماشین دستتون بود شمال می رفتید بیایید م ...

آخی🥺برو از دل مادرت دربیار؛ اشکال نداره کاریه که شده، خودش ببینه وسیله ها جا نمیشه بیخیال آوردنشون میشه...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

حالا مادرتون تلویزیون گرفته همون رو با مهربونیت و لحن خوب بگو مامان جان حالا که اونا می‌خوام بیان دیگه جا نداریم این همه وسیله ببریم تلویزیون رو بذار باشه بعد عید می بریم . لحن گفتنت خوب نیست عزیزم مادرت دلش شکسته بهتره بری ازش معذرت خواهی کنی و از دلش در بیاری .