2777
2789
عنوان

پنجشنبه و یاد کاربران آسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست
از کجا فهمیدین اونای دیگه چجوری فوت شدن 

می می ناز تقریبا ده ساله که فوت شده و بر اثر سرطان فوت شدن که چون با کاربرا دوست بودن کاربرا فهمیدن و بعد دخترش هم اومد تو تاپیک خودش گفت حتی کاربرا اسم بیمارستانش هم می‌دونستن و زنگ میزدن حالش میپرسیدن و بعد سر مزارش هم رفتن 

مامان ترنم هم بر اثر سقوط هواپیما فوت کردن که کاربرا اسم واقعیش می‌دونستن و اسمش توی اسامی فوت شدگان بوده، اسم شوهرش و اسم بچشون هم بوده 

مبینا هم کاربریش جذاب_تو_دلی بود که از بالکن پرت میشه پایین و میمیره و 14 سالش بوده و اسمش توی سایت بهشت زهرا بوده

کاربری چهارم هستم..... قول میدم دیگه حرف حق نزنم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون  بله خیلی غم انگیزه

عزیز دلم اونور قفل بود اومدم اینجا. ببین من اصلا آدم بی ادبی نیستم که بخام تهمت بزنم و بی احترامی کنم. حرف بدی هم نزدم به شما. ولی خیلی ناراحت میشم که وقتی یکی عکس میزاره بقیه بجای اینکه بیان ببینن و رد شن برن، میان میریزن سرش و میگن اینکه فیل تره. این که همش عمله. چون واقعا عکسم فیل تر نبود ناراحت شدم ولی قصدم اذیت شما نبود. بازم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی ببخش گلم. دست خودم نبود شاید یکم تند رفتم. 

عزیز دلم اونور قفل بود اومدم اینجا. ببین من اصلا آدم بی ادبی نیستم که بخام تهمت بزنم و بی احترامی کن ...

شما عکستون رو نگاه کنید، هر کسی واسه بار اول ببینه این عکسو میگه فی. لتر داره چون یه جوری شده بود عکس، منم مستثنا نبودم بدون هیچ منظور یا متلکی گفتم این عکس فی. لتر دار هست. اگر شما عکستون ف. یلتر نداشت باید خیلی صادقانه میگفتید که من اشتباه کردم و درست متوجه نشدم نه اینکه با لحن بسیار بدی به من بگی بسوز.... اصلا قصد تعریف و تمجید ندارم ولی من خودم زیبایی به حد کافی دارم و انقدرررر روی خودم کار کردم که حسادت رو درونم کشتم. به هر حال فراموش کنیم اون ماجرا رو شما هم منو ببخشید اگر ناراحت شدید 

شما عکستون رو نگاه کنید، هر کسی واسه بار اول ببینه این عکسو میگه فی. لتر داره چون یه جوری شده بود عک ...

نه عزیزم. آخه دیروز یه تاپیک عکس بود منم عکس گذاشتم یه خانمی اومد بهم توپید گفت همه جات عملیه بعدم یه استیکر خنده گذاشت من بهش گفتم من تاحالا دست به صورتم نزدم هیچ کاری نکردم بعد باز اومد چندتا استیکر خنده گذاشت من خیلی حرص خوردم بخاطر عقده ای بودن این جور افراد. امروزم شما گفتی فیل تر یهو بهم ریختم. چون واقعاااا فی. لت ر نداشتم. ❤️❤️❤️

نه عزیزم. آخه دیروز یه تاپیک عکس بود منم عکس گذاشتم یه خانمی اومد بهم توپید گفت همه جات عملیه بعدم ی ...

اهمیت به نظر کسی ندید بعدم تا جایی که میتونید توی سایت عکس نذارید، بی در و پیکر هست عکستون رو ممکنه بردارن...... خیلی هم زیبا هستید ❤️❤️