2777
2789
والا من چهل سالمه تا الانم بچه نمیخواستم چهارده سال جلوگیری داشتم یکبار سهل انگاری کردیم گفتیم طوری ...

اب و هوای فرنگ بهش ساخته😍😁 به سلامتی، قسمتش این بوده ،،منم کم‌کاری تیروئید دارم با ضخامت آندومتر پایین و فولیکول های کوچیک و اسپرم کم تحرک شوهرم باردار شدم همیشه میگم این‌بچه ازون وروجک ها میشه که تمام موانع رو پشت سر گذاشت😅 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گر نگهدار من ان است که من میدانم  شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یعنی تو این یکماه من آنقدر چمدون جابه جا کردم که نگو 

چمدونهای سنگین از پله بردم بالا ‌پایین 

تازه چند روز پیش رفته بودم برای کار تو یک فروشگاه چقدر جعبه برداشتم اونجا 

حالا جالبه حالم هم خوبه هیچ علامتی از بارداری ندارم فقط عقب انداختم رفتم بیبی گرفتم نه حالت تهوع دارم نه ویار دارم هیچی ندارم

سال پیش ایران آزمایش داده بودم دکتر گفت کم خونی داری  حالا برای اینا با تلفن توضیح دادم  ...

اره من تو ۶ هفته رفتم سونو دادم نگران نباش شاید اونا معرفی ات کنن به ماما کل ۹ ماه تحت نظر باشی 

بعدم الان حتما مجبور نیستی حرف اونو گوش کنی الان که ۵ هفته ای برو دکتر بگو نمیدونستم باید از ۸ هفته رفت

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اینجا هم ۸ هفته میرن . فکر کنم انگلیس هستید اره

اره انگلیس هستم لندنم الان 

من سه ماهه اینجام کلا شوهرم یکماه اومد پیشم برگشت ایران فقط یک بچه گذاشت تو شکم من و رفت  

تنها هنرش همین بود 

یعنی تو این یکماه من آنقدر چمدون جابه جا کردم که نگو  چمدونهای سنگین از پله بردم بالا ‌پایین&n ...

منم همینطور بودم هیچ علائمی نداشتم اون اوایلش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اره انگلیس هستم لندنم الان  من سه ماهه اینجام کلا شوهرم یکماه اومد پیشم برگشت ایران فقط یک بچه ...

نشونه گیریش دقیق بوده😂 به فا ل نیک بگیر من با خوندن تاپیکت احساس خوبی گرفتم نمیدونم چرا 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
اره من تو ۶ هفته رفتم سونو دادم نگران نباش شاید اونا معرفی ات کنن به ماما کل ۹ ماه تحت نظر باشی  ...

یعنی یک سیستم مضخرف پزشکی دارن 

الکی نمیشه پاشد رفت مطب دکتر 

باید اول مراجعه کنی به دکتر خانواده ات بعد اون ارجاع ات میده به متخصص و ماما 

به دکتر خانواده هم زنگ زدم زحمت کشیدن اولین وقت رو‌بهم تو دوشنبه دادن 

اینجا اگر حالت عادی باشه که خوب بهت وقت عادی میدن که بهش میکن دکتر gp اگر اورژانسی مشکلی داشته باشی اون فرق میکنه برات آمبولانس میفرستن سریع ارجاع میدن به بیمارستان 

اما از من سوال کزد توضیح دادم گفت مشکلی نیست دوشنبه بیا دکتر خانواده اون تازه میفرسته آزمایش خون بدی بعد تازه منو ارجاع میدن به متخصص یا ماما و بعد هم ادامه پروسه 

اره کل نه ماه رو‌تحت نظر هستم 

منم همینطور بودم هیچ علائمی نداشتم اون اوایلش

اولین علایمت چی بود ؟چند هفته اولین علایم رو داشتی ؟

من میکم این بچه فهمیده است میدونه من شرایط ناز کردن نداشتم همچین بی سر و صدا مونده 

یعنی یک سیستم مضخرف پزشکی دارن  الکی نمیشه پاشد رفت مطب دکتر  باید اول مراجعه کنی به دکت ...

چه خبره بابا یه دکتر انقد دنگ و فنگ😐

اولین علایمت چی بود ؟چند هفته اولین علایم رو داشتی ؟ من میکم این بچه فهمیده است میدونه من شرایط ناز ...

دقیق یادم نی از کی شروع شد حالت تهوع داشتم و از بوی غذا بدم میومد دو هفته ام بیشتر نشد خوب شدم فک کنم از ۱۰ هفته شروع شد

دقیق یادم نی از کی شروع شد حالت تهوع داشتم و از بوی غذا بدم میومد دو هفته ام بیشتر نشد خوب شدم فک کن ...

مامانم چهار تا بچه داره میگه سر هیچکدومتپن اصلا نمیفهمیدم بارداری چی هست تا پنج ماه یادم میرفت باردار بودم امیدوارم منم مثل مامانم باشم 

البته هیچکس از خانواده ام فعلا خبر ندارن 

فعلا برم تست خون بدم بعدا ببینم اینجا چیکار کنم 

حتی میترسم میکم برگردم ایران 

شوهرم که از دیروز ده بار گفته پاشو بیا ایران 

مامانم چهار تا بچه داره میگه سر هیچکدومتپن اصلا نمیفهمیدم بارداری چی هست تا پنج ماه یادم میرفت باردا ...

شوهرت چرا نمیاد اونجا

شوهرت چرا نمیاد اونجا

کارش ایرانه 

اومد یکماه اینجا موند بعد چون بازاریه و شب عید بود و هزار تا چک و درگیری داشت باید برمیگشت ایران طبق برنامه اش برگشت ایران 

منم چون تنها بودم دیگه گفتم هزینه الکی ندم اجاره به پوند میدم اینجا رفتم یک اتاق تکنفره اجاره کردم قرار بود شوهرم تو اردیبهشت بیاد مجدد لندن 

الان میکه من نمیام تو هم برگزد اینجا با این شرایط تنها نمون برون مرخصی از دانشگاه بگیر بیا اینجا بچه رو دنیا بیار بعد برگرد دوباره انگلیس 

من میگم نه همینجا میمونم همینجا زایمان میکنم شناسنامه بچه از همینجا باشه

سلام عزیزم تبریک میگم🌹 خیلی خوشحال شدم درسته شما جلوگیری داشتی ولی لحظه شماری میکرده با اولین اقدام بیاد تو دلت❤ وای شوهرت الان دل تو دلش نیست😀

اولین مراجعه رسمی سونو قلبه هشت هفته است. قبلش هم آز بارداری که مطمئن بشی بارداری. 

تا قبل از چهار ماهگی قرص آهن و مولتی نمخورن فقط یدوفولیک که ید و فولیک اسید. 

حالا بخاطر سابقه تیروئید و کم خونی شرایطتت خاصتره و در اولین مراجعه به پزشک بگو تا اگر دارو مصرف میکنی هم مخصوص دوران بارداری بهت بده. قدمش پر خیر و برکت باشه عزیزم🌸