2777
2789
عنوان

تیتر بتا بارداری پوچ

16465 بازدید | 76 پست

سلام کسی تجربه بارداری پوچ داشته؟ من بتام ۲۹۰۰ بود بعد ۱۰ روز ۳۵۰۰ بود! سونو ۶ هفته ساک و کیسه زرده فاقد جنین بود. لطفا تجربه تون رو میگین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۸ هفته صبر کن عشقم

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
وقتی کیسه زرده هست یعنی جای نگرانی نیست بارداری پوچ یعنی ساک بارداری خالی باشه حتی کیسه زرده هم داخل ...

جدی میگین؟ دوبار بارداری پوچ داشتین؟ رشد بتاتون چطور بود؟ به دکتر دسترسی ندارم یه ماما گف قطعی پوچه و به زودی سقط میشه برام رژیم تقویتی بعد سقط هم فرستاده

تا آخر ۱۲ هفته از نظر طب سنتی 

و تا آخر ۸ هفته طب جدید میگه برای تشکیل قلب جنین وقت هست

ولی هر دو علم میگن مادر خودشو تقویت کنه یعنی خرما و شیره و سیب و به ، گوشت گوسفندی رو به صورت کبابی ، یا آبگوشتی بخوره 

زودتر قلب جنین تشکيل میشه 

ان شاءالله قلب جنین شما هم تشکیل می شه 

جدی میگین؟ دوبار بارداری پوچ داشتین؟ رشد بتاتون چطور بود؟ به دکتر دسترسی ندارم یه ماما گف قطعی پوچه ...

ساکت اندارش چقدرع؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
مشکلم رشد خیلی کم بتاست... قطعا مشکلی هست، نه؟

نه عزیزجان خیلی موارد مشکلی نیست . بتا از اول بالا بوده دیگه. نیاز به تکرار مجدد نداشتید اصلا. انشاله به خوبی و خیر ختم بشه

سلام😊