2777
2789
عنوان

استراحت مطلق در بارداری

3948 بازدید | 43 پست

استراحتم، سخت میگذره 

اگه کسی این شرایطو داره بیاد همفکری کنیم چطور این دوران با روحیه خوب بگذره🙂

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  

منم استراحت مطلقم ولی همش درحال راه رفتن وکارکردنم 😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم استراحت مطلقم ولی همش درحال راه رفتن وکارکردنم 😅

عزیزم ان شاء الله به موقع و سلامت نی نیتو به دنیا بیاری، خداروشکر هفته 35 هستین شما، دیگه آخراشه، ولی من هفته 20ام، سرکلاژ هم کردم، ولی دکتر گفته هیچ فعالیتی نباید داشته باشم

من نبودم ولی کاری ام نمیتونم بکنم ازبس تنبلمممممم🥲🥲بنظرم زودی تموم میشه ب نی نی ات فک کنی

آره زود میگذره، ولی روحیه ام هراز گاهی به خاطر خونه نشینی و... بد میشه

عزیزم ان شاء الله به موقع و سلامت نی نیتو به دنیا بیاری، خداروشکر هفته 35 هستین شما، دیگه آخراشه، ول ...

ممنونم عزیزم .همچنین 💚

وای خیلی سخته😕

من دکتربهم گفته دوهفته دیگه روتحمل کن بعدهرکارخواستی انجام بده 

ولی نمیتونم😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آره زود میگذره، ولی روحیه ام هراز گاهی به خاطر خونه نشینی و... بد میشه

اره میفهمم اخه استراختم نباشی باز روحیه ادم حساسه و ممکنه چیزایی ک قبلنااا اذیتش نمیکرد اذیت بشه اما چیزی نیست زود تموم میشه مادر شدن ب همین راحتیاس میگ تا میتونی استراحت کن ک بعدااا از وقت نمیکنی یه خواب بی دغدغه داشته باشی 

من بزرگترین مشکلم تنگی نفس و حالت خفگی بود که از هفته ۳۴ اومد سراغم 

یک ماه اخر مجبور شدم بیام خونه مادرم 

بینهایت افسرده و دپرسم 

اول عید سزارینمه الان باز استرس این و دارم با این پاهای ورم کرده و حال داغونم بعدش باز چه جوری سرحال بشم

چطوری خودتو سرگرم میکنی؟ ان شاء الله به سلامت و به موقع نی نیت به دنیا بیاد🌺

اولا یکم سخت بود الان عادت کردم فقط گوشیو فیلم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم