2777
2789
عنوان

بچم عغده ای شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدفوع فعلا وارد مبحثش نشدم😆 شبا مای بی بی میکنمش قبل خواب  صبح هم خرابکاری میکنه تو همون ...

اووووو من بچم از بس شیر میخوره شبا ۳ تا مای بی بی و چند دست لباس براش عوض میکنم عذابه واقعا و چند بار شب حواسم نبود بهش جیش کرده و از پوشکش زده بیرون و تا چند ساعت با لباس خیس خوابیده و سرماخورده اخه چون همش رو شکمش میخوابه و شیرم زیاد میخوره بخاطر همین پوشک جلودارش نیست

یکم زود شروع کردی  باید تند تند خودت ببریش ک از خیس کردن شلوار خودش بد بیاد

اخه میگه جیش 

من نیم ساعت ب نیم ساعت میبرمش 

حالا ی وقتا بازیگوشی میکنه جیغ میزنه گولم میزنه کار خودشو میکنه نصفه نیمه 

بعد ک خیس شد چندشش شد میاد میگه جیس جیس

اووووو من بچم از بس شیر میخوره شبا ۳ تا مای بی بی و چند دست لباس براش عوض میکنم عذابه واقعا و چند با ...

وای چقدر تومنی 

یا من توام 

من دیگه صبح عوض میکنم 

اما در طول روز بهش شیر نمیدم مگر بخواد بخوابه 

اما شبا موقع خواب تا وقتی بیدار بشه شیر رو میخواد نمیتونم ازش بگیرم گناه داره

اخه میگه جیش  من نیم ساعت ب نیم ساعت میبرمش  حالا ی وقتا بازیگوشی میکنه جیغ میزنه گولم م ...

هر بچه یه مدلیه ولی در کل این پروسه تا حدود یک یا دوماه طبیعیه 

بچه اولم پدر منو در آورد تا دو سه ماهی ول میداد گاهی میترسوندمش خوب میشه باز دوباره همون روند 

ولی بچه دومم سر یه هفته پی پی رو هم یاد گرفت خیلی راحت بودم

وای چقدر تومنی  یا من توام  من دیگه صبح عوض میکنم  اما در طول روز بهش شیر نمیدم مگ ...

من الان سه روزه دارم سعی میکنم شیرو قطع کنم ازش بابا شورش رو در اورد تو کل شب ۸ بار براش شیر میریزم خواب ندارم

هر بچه یه مدلیه ولی در کل این پروسه تا حدود یک یا دوماه طبیعیه  بچه اولم پدر منو در آورد تا دو ...

خدا حفظشون کنه 

از چند سالگی شروع کردی براشون !؟

شیر گرفتن چطور!؟

من الان سه روزه دارم سعی میکنم شیرو قطع کنم ازش بابا شورش رو در اورد تو کل شب ۸ بار براش شیر میریزم ...

😂😂😂عزیزم 

من از وقتی پسرم شیرخشکی شد همسرم درست میکنه 

من میدم دست پسرم خودش میخوره 

اما برم خونه بابام خودم اماده میکنم میدم بهش

خدا حفظشون کنه  از چند سالگی شروع کردی براشون !؟ شیر گرفتن چطور!؟

اولیه یک سال و هشت ماهش بود ک خیلی هم اذیت شدم 

دومی روز بعد تولد دوسالگیش شروع کردم فک میکنم چون بزرگتر هم بوده کمتر اذیت کرد 

اولی تا سه سالگی بهش شیشه میدادم ولی کم کم قطع کردم 

دومی دو سال و نیمه هس همچنان شیشه میدم بهش 

در کل موقع هایی ک درگیر از پوشک گرفتن بودم کمتر بهشون شیر میدادم در طول روز چون بچه بیشتر دیش می‌کنه هر چیم شلوارشو بیشتر خیس کنه براش عادی میشه 

اولیه یک سال و هشت ماهش بود ک خیلی هم اذیت شدم  دومی روز بعد تولد دوسالگیش شروع کردم فک میکنم ...

احسنت 

بازم خداروشکر بزرگ شدن از این مرحله گذشتن 

ان شاالله دکتر و مهندس شدنشون🌱💕