2777
2789
عنوان

بچم عغده ای شده💔

1125 بازدید | 46 پست

بچها پسرم تا یه چیزی بهش میگم جیغ میرنه نمیدونم چرا ایکارو میکنه الان از خونه مامانم اومدم بزور گریه و جیغ اوردمش خسته شدم از دستش کاش بمیرم الان چند روزه غذا هم نمیخوره نمیدونم چرا تمام دندوناشم در اونده بخاطر این نیست لطفا کمکم کنید 1سال و 7ماهش هست

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤

بچه عقده ای نشده حتمایه مشکلی داره .بعدم بچه هایه مدت اینطوری میشن 

خوب شدنشون به این بستگی داره که چطوری باهاشون برخوردبشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بد اخلاق شده 

ن عقده ای 

پسر منم تا چیزی میگمش جیغ میزنه ب مرور درست میشه 

فقط شما نباید داد بزنی سرش 

پسر من ی چیز میگمش جیغ میزنه من سریع میگمش بیا بغلم بوست کنم کارت خیلی بد بودا 

یک سال و پنج ماه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد اخلاق شده  ن عقده ای  پسر منم تا چیزی میگمش جیغ میزنه ب مرور درست میشه  فقط شما ...

عزیزم چند روزیه چیزی نمیخوره ه اصلا چیکار کنم دارم دارم دیوونه میشم تو قطره اهن و مولتی میدی بهش

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤
عزیزم چند روزیه چیزی نمیخوره ه اصلا چیکار کنم دارم دارم دیوونه میشم تو قطره اهن و مولتی میدی بهش

بله هر شب قبل از خواب بهش میدم 

دقیقا دسر منم میخواد فقط با غذا بازی کنه 

منم میزارم جلوش کمی میخوره بقیشم میماله روی رو فرشی و پا میشه 

مشکلی نداره طبیعیه بعدا درست میشه 

خب منم که گفتم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دست درد نکنه گلم

قربونت 

اصلا نگران خوراکش نباش 

چون اون از شیرت و قطرهای ویتامینش مواد مغزی رو میگیره 

بذار کم کم یاد میگیره 

پسر من شیرخشکی 

دارم از مای بی بی میگیرمش یکم اعصابم ضعیف شده🥺😭

طفلک عقده ای نیست فقط لجبازه که اقتضای سنشه تازه سه ساله بشه بدترم میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند