2777
2789

دیگه بقیه ایرانو بلد نیستم 😁😁😁💪

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
اره  کلاس ها رو فرش میکنن با پتو و بالش هم میدن  هر خانواده می‌ره یه کلاس

چه جالب نمیدونستم 🤗

مدارس حمام هم دارن ؟

من تابستون میخوام بیام لرستان شنیدم طبیعت بکری داره؟😍😍😍

خوشحال میشم پیجم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهای دیدنی شو میگید لطفا؟  می‌خوام سرچ کنم گوگل ببینم چطوره

سرچ کن اقلید بعضی جاهاش قشنگه

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
چه جالب نمیدونستم 🤗 مدارس حمام هم دارن ؟ من تابستون میخوام بیام لرستان شنیدم طبیعت بکری داره؟😍😍 ...

بله حموم هم دارن بعضی ها جدا بعضی ها تو دستشویی اگر جایی برید که مدارس خوابگاه داشته باشن عالیه تخت داره و حموم چند تا دستشویی جدا،پتوو بالشت آشپزخونه هم همشون دارن

سرچ کن اقلید بعضی جاهاش قشنگه

ولی خیلی شهر کوچیکیه

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
جاهای دیدنی شو میگید لطفا؟  می‌خوام سرچ کنم گوگل ببینم چطوره

گنبد سلطانیه.. غار کتله خور ... بازار بزرگ زنجان ... موزه های مرد نمکی ... رختشویخانه... طارم بهشت ... گاوازنگ...عالیه هم هواش هم مردمش

کرمانشاه

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
چه جالب نمیدونستم 🤗 مدارس حمام هم دارن ؟ من تابستون میخوام بیام لرستان شنیدم طبیعت بکری داره؟😍😍 ...

خیلیییی قشنگه منبع ابشاره لرستان ،

حموم و دستشویی هم دارن .. آشپز خونه هم دارن ، گاز سینک همه چی ... فقط پتو بالشت خودت بیار ک تمیز باشه 

پارسال شبی پنجاه تومن کلاس می‌گرفتیم 

امسال نمی‌دونم چقد 

همدان حتما یبار بیاین 

غار علیصدر

گنج‌نامه 

دریاچه و صد اکباتان 

آرامگاه باباطاهر

آرامگاه ابوعلی سینا

هگمتانه که عالیه 

گنبد علویان

برج قربان 

بازار سنتی