2777
2789

پسری که باهاش دوستم مثلا هر چند روز یه بار وقتی داریم حرف میزنیم عکس میفرسته که در حال اشپزیه مثلا ماکارانی ،عدس پلو، املت، جوجه یا برنج و تن ماهی و این چیزا ...درحالی که با پدر مادرش زندگی میکنه و مادرشم خانه داره ...یعنی مامانش غذا نمیپزه نظرتون چیه؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

پسر گلیه که مادر محترمش بهش غذا درست کردن یاد داده .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید علاقه داره ب اشپزی

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
کاش تورو نگیره حیف میشه بخدا😑🤌

چرا😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

چه اشکالی داره شاید دستپخت خودش بهتره

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
پسر گلیه که مادر محترمش بهش غذا درست کردن یاد داده .

این که اشپزی بلد باشه خیلی خوبه... میگم یعنی حتی میبینی ۹ ۱۰ شبم از سرکار اومده خودش داره غذا میپزه