2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگر ابجیمم موش رو سوزوند 2 تومنم داده بود شاخک داره موهاش زده بود سوزونده بود کوتاهش کرده بود واسش گفته بود چیز بیخودی بوده 😂😂ابجیمم ناراحت بود رفت خونه شوهرش دید ناراحته رفته بود جلو آرایشگاه گفته بود ازت شکایت میکنم زدی مو زنم رو سوزوندی. اونم از ترسش پولش رو داده بود 

ناراحته 🥺🥺 بعد از کلی سال خواست رنگ کنه اینجور شد

سر اکثریت این بلا اومده

باید خسارت بگیر ازش

اگه ممکنه موهاش کوتاه کنه و بره جای درست و حسابی ترمیم کنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اره دکلره 

موهای خودت سالمه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

منم موهام سوخته یکساله دارم خورد خورد کوتاه میکنم هنوز تموم نشده سوختگیش ... واقعا حالم بهم میخوره . انقدر زبر و وحشتناکه . مثل فنر کش میاد . البته من زنداداشم پیش همون میره موهاش نمیسوزه . من موهای خودم سخت رنگ باز میکنه نازک نیست موهام . ولی به هرحال خیلی بیشعورن باید یاد بگیرن هر مویی دکلره بهش میسازه یا نه